sâmbătă, 18 mai, 2024

Ce a patit Oana Roman dupa ce l-a atacat pe Alexandru Cumpanasu: “Tu zdreanta…”

Distribuie:

Publicat:

Oana Roman a postat un mesaj pe contul de socializare, in care a facut acuzatii dure la adresa lui Alexandru Cumpanasu, dupa o dezvaluire cu privire la averea lui. Acum, vedeta primeste mesaje socante din partea internautilor.

Reactia Oanei vine in urma materialului publicat de ziarul Libertatea, potrivit caruia asociatia lui Alexandru Cumpanasu ar fi reusit sa ia un milion de lei de la Ministerul Culturii pentru brosuri copiate de pe google si wikipedia.

La scurt timp dupa reactia Oanei Roman, mesajele au curs lant, iar internautii i-au transmis cuvinte urate acesteia. Vedeta a publicat uul dintre ele.

„Mi-am exprimat decent o opinie , pentru ca e dreptul meu sa am opinii atata timp cat pastrez un ton civilizat ! Votantii stimabilului sunt de teapa asta, si trimit acest tip de mesaje ! Am primit sute, asta e cel mai rau! M-am gandit ca doamna merita sa fie un pic celebra ! Faptul ca exista astfel de oameni , pe mine ma inspaiminta , si ma face sa ma intreb oare de ce pe Pamant se nasc astfel de oameni cu astfel de gandire ! Fereasca Dumnezeu!  Se spune ca blestemul e un pacat atat de mare incat se intoarce inzecit! Doamne, iart-o !”, a scris Oana Roman pe contul de socializare

„Domnul asta a incasat 187 000 de euro pt 3 brosuri de 17 pagini fiecare, cu texte copiate de pe net. Intrebare: cati mari scriitori contemporani de valoare au incasat 187 000 de euro in 2 luni pentru vreo carte publicata?. Asa caracter are, se dadea barbat! :))) plin de bani pe banii statului cu texte copiate de pe net! Un impostor oribil”, a scris Oana Roman despre Cumpanasu, pe contul de socializare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img