luni, 29 aprilie, 2024

Ce a remarcat un reporter străin când a ajuns la granița României cu Ucraina? Raed Arafat a intervenit imediat! Postarea care a stârnit revolta multor români

Distribuie:

Publicat:

Șeful DSU a stârnit un val de reacții în mediul online, după ce a făcut câteva declarații referitoare la o postare a unui jurnalist străin.

Shaun Walker, un reporter al publicației "The Guardian", a ținut să vorbească pe rețelele de socializare despre situația de la granița României cu Ucraina și despre ajutorul oferit refugiaților.

Postarea jurnalistului a fost văzută și de către Raed Arafat, care a ținut să facă publică mărturisirea acestuia pe rețelele de socializare. De aici și până la o revoltă nu a mai fost decât un pas, căci internauții l-au acuzat pe șeful DSU că își atribuie meritele voluntarilor.

Raed Arafat: "Felicitări și mulțumim celor care stau zi și noapte pe teren"

Shaun Walker, un jurnalist străin, a dezvăluit cum sunt primiți refugiații ucraineni la granița cu România. Reporterul a ținut să sublinieze și mobilizarea de care au dat dovadă românii și autoritățile din țara noastră, într-o asemenea situație: "Tocmai am plecat din Ucraina spre România. Cozi uriașe de 6 ore în zăpadă și vânt, provocate de controalele la granița cu Ucraina.

În partea românească: mâncare, băuturi calde, autobuze gratuite, ajutor, voluntari, camere amenajate. Călătorii gratuite cu trenurile din România. Un caz de abordare civilizată și umană a refugiaților.", a scris Walker, pe contul lui personal.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img