duminică, 26 mai, 2024

Ce au au in comun Brigitte Sfat si Bianca Dragusanu. Fosta sotie a lui Ilie Nastase a cerut imediat ajutorul fanilor

Distribuie:

Publicat:

Brigitte Sfăt le-a cerut ajutorul prietenilor din mediul online după ce a descooperit un cont fals cu imaginea ei și cu numele Biancăi Drăgușanu.

Brigitte Sfăt are probleme în mediul online. Aceasta a descoperit un cont fals pe Instagram. Pe contul respectiv s-a folosit numele Biancăi Drăgușanu și o fotorafie cu Brigitte Sfăt.

Imediat ce a aflat despre contul fals, Brigitte Sfăt le-a cerut ajutorul celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

„Dragii mei prieteni, vă rog să dați block acestui profil. Mulțumesc mult”, le-a transmis Brigitte Sfăt prietenilor ei virtuali.

Unii dintre cei care o urmăresc pe Brigitte Sfăt pe Instagram au reacționat imediat și au anunțat-o pe vedetă că au blocat contul respectiv.

Brigitte Sfăt a fost căsătorită cu fostul campion la tenis Ilie Năstase. Cei doi au avut un mariaj cu multe probleme și numeroase discuții. De curând, cei doi au pus capăt căsniciei lor și fiecare încearcă să-și vadă mai departe de viață. În prezent, Ilie Năstase are o relație cu o brunetă care se numește Ioana, în timp ce Brigitte Sfăt își reface viața alături de un tânăr pe nume Corneliu Oană, care îi este și partener de afaceri.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img