sâmbătă, 18 mai, 2024

Ce cadou a primit Vlăduța Lupău de la soțul ei, când a împlinit 31 de ani: “Nu mi-a dat papucii, dar…”

Distribuie:

Publicat:

Vlăduța Lupău a împlinit 31 de ani pe 8 martie și a dezvăluit ce cadou a primit de la soțul ei. Dacă în trecut, bărbatul îi oferea cadouri extravagante, anul acesta a fost mai… zgârcit. Vlăduța Lupău a povestit cu ce a surprins-o soțul ei, glumind pe seama asta: „nu mi-a dat papucii, dar…”.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Vlăduța Lupău a vorbit despre noua piesă, dar și despre cadoul primit de ziua ei din partea soțului. Adi Rus îi făcea cadouri scumpe în anii trecuți, de data aceasta bărbatul i-a oferit soției lui o pereche de încălțări.

„Anul ăsta mi-a dat niște papuci. Nu sunt cu diamante, sunt cu niște căpșuni pe ei. Nu e ca și cum mi-a dat papucii, mi-a dat niște papuci', a spus Vlăduța Lupău.

Ce cadou a primit Vlăduța Lupău de la soțul ei, la 2 ani de căsnicie

Vlăduța Lupău a avut parte de o surpriză uriașă acum câteva luni. Artista și soțul ei, Adi Rus, au sărbătorit doi ani de căsnicie în octombrie 2021, iar acesta i-a făcut cadou o mașină de lux, în valoare de zeci de mii de euro.

Fotbalistul a pregătit surpriza în cele mai mici detalii: inițial i-a oferit un buchet de flori, iar apoi a spus: 'Cadoul e în spatele meu', moment în care a apărut mașina condusă de un prieten.

Întreg momentul a fost filmat, iar apoi videoclipul a fost postat pe contul de Instagram al artistei.

'Sunt super, super, super fericită și vreau să vă și mulțumesc celor care vă bucurați odată cu mine. Nu mă așteptam deloc, adică deloc la această surpriză.

Am crezut că mă duce în vreun city-break sau o fază de genul asta. Nu a avut nici el răbdare până să împlinim noi doi ani, a venit astăzi mai repede.

S-a întâmplat așa, în parcare, vecinii acolo, se uita lumea. În fine, eu sunt foarte fericită și mulți mi-ați scris că sunt gravidă. Din păcate, nu, dar și dacă făceam testul și eram gravidă nu cred că îl puneam imediat pe Instagram', a mai povestit Vlăduța Lupău în mediul online.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img