Ce facea o femeie din Bucuresti in metrou. Calatorii au crezut ca nu vad bine si au fotografiat-o

0
101

Oamenii din Capitala petrec destul de mult timp in mijloacele de transport, chiar si in metrou. Daca cei mai multi calatori stau pe telefon sau citesc, exista si exceptii. Recent, o femeie, care se afla in metroul din Bucuresti, a reusit sa atraga atentia tuturor, cu activitatea sa.

Unul dintre martori s-a gandit sa imortalizeze momentul in care femeia isi curata fasolea pastai. Un lucru nemaivazut pana acum! Ideea nu a fost rea, astfel cand ajunge acasa, nu mai pierde timpul de curatat, doar le gateste.

Femeia nu a dat importanta privirilor celor din jur si si-a continuat treaba pana a ajuns la statia unde trebuia sa coboare.

In luna martie a acestui an, s-a desfasurat o campanie in plin trafic la metrou, fiind o invitatie la lectura pentru toti calatorii care zi de zi petrec timp pretios pe drum. Scopul este investirea timpului intr-o lectura buna, oriunde, oricand, oricat.

Atentie, se inchid usile si se deschid cartile! Pe 27 martie calatorii surprinsi citind la metrou au primit o carte.

Stiati ca 69% dintre romani nu au citit nici macar o carte in ultimul an, iar rata analfabetismului functional a ajuns la 40%?

In capitala tarii, 46% dintre respondentii studiului referitor la activitatile de lectura au afirmat ca nu au citit niciodata in ultimul an sau ca au citit mai rar, si doar 9% au afirmat ca citesc aproape in fiecare zi.

Prima editie Cartea la metrou s-a bucurat de un real succes in randul calatorilor bucuresteni, o initiativa care a suprins placut mii de cititori si a indemnat la lectura pe multi altii.

O campanie realizata in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti prin Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic Bucuresti si Metrorex.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.