marți, 21 mai, 2024

Ce le transmite Raluca Tănase, ex-Bambi, celor care spun că și-a făcut intervenții estetice

Distribuie:

Publicat:

Raluca Tănase (37 de ani), fostă componentă a trupei Bambi, a fost pusă la zid în mediul online, după publicarea unei fotografii pe conturile sale sociale în care apare în cabinetul unei clinici de înfrumusețare. Raluca este criticată de unii internauți că și-a făcut mult prea multe intervenții estetice la nivelul feței și nu mai seamănă cu persoana pe care lumea o știa pe vremea când cânta în Bambi.
 Vaaai!! Nu a mai ramas nimic din ce ai fost! Nu mai semeni cu ce erai înainte de operații! Erai superbă înainte, aveai toate datele să fii vedetă, acum ești altă persoană! Nici ea, nici sora sa! Doar că nu mai ești tu! Dumnezeu știe mai bine decât un medic estetician! În loc să le încurajați să rămână așa cum le-a lăsat Dumnezeu? Că nu le-a lăsat strâmbe, a știut El mai bine decât un medic estetician. Da, corectezi dacă ai un accident. Există proceduri noninvazive pentru înfrumusețare. – sunt câteva dintre mesajele transmise de fani Ralucăi.

 La scurt timp după apariția acestor mesaje, Raluca Tănase a fost contactată de cei de la Click! și a avut prilejul să le răspundă celor care s-au luat de înfățișarea ei. Cântăreața spune că nu-și dorește să arate ca pe vremuri, pe când era o adolescentă, iar în cazul ei schimbările fizice sunt normale pentru că a înaintat în vârstă. În plus, artista neagă că și-ar fi făcut vreo intervenție estitică la nivelul feței.
 

Astea nu sunt decât niște aberații! Nici nu mă chinui să comentez așa ceva, pentru că mă intorc în trecut și nu am de ce! Lucrurile astea nici măcar nu mai sunt de interes, sunt unii oameni care au rămas în era aceea! E firească transformarea mea pentru că am îmbătrânit! Ce vreți? Fac 37 de ani, nu am cum să mai fiu la fel! Eu m-am lansat în show-biz la 7 ani! Ați vrea să arăt la fel? Nu e nici măcar real ce s-a spus cu intervențiile la nivelul feței! – a replicat Raluca Tănase, pentru sursa mențonată mai sus.
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img