sâmbătă, 18 mai, 2024

Ce planuri are Cristi Pulhac pentru când va deveni tată

Distribuie:

Publicat:

În exclusivitate pentru Antena Stars, Cristi Pulhac a dezvăluit ce planuri are pentru când va deveni tată. Ce a mărturisit cunoscutul fotbalist, dar și cât de mult își va susține fiul, dacă va avea băiat, în cazul în care va avea același talent ca și el.

Cristi Pulhac, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciți fotbaliști din țara noastră, a mărturisit ce planuri are pentru când va deveni tată. Sportivul trăiește o poveste de dragoste ca-n povești, dar momentan nu are niciun copil.

Ce planuri are Cristi Pulhac pentru când va deveni tată

Fotbalistul are planuri mari și a mărturisit că în cazul în care fiul lui va fi talentat la fotbal, îl va susține la orice pas, dar dacă va vedea că nu se descurcă, cu siguranță că nu îl va face să continue pe acest drum. Cristi Pulhac nu vrea să îl oblige pe viitorul lui copil să facă ceva, doar pentru că el și-ar dori să urmeze o anumită carieră.

„Toți fotbaliștii care au făcut băieți au încercat să-i dea la fotbal. Dacă o să fie talentat, o să-l susțin necondiționat, dacă eu îl văd într-un fel că scârție puțin, nu o să fac greșeala ca să-l împing mai departe, doar de dragul meu de a ajunge fotbalist. Dacă o să fie fată, influenceriță, glumesc”, a mărturisit Cristi Pulhac, pentru Antena Stars.

Cât de strict este fotbalistul

Cristi Pulhac a mărturusit că este destul de strict, iar asta pentru că întreaga lui carieră în fotbal l-a învățat cum să-și impună anumite limite. Momentan, fotbalistul nu a anunțat dacă își va dori să facă un copil curând.

„Sunt destul de strict, mai ales că sportul, în general, m-a învățat să-mi țin niște limite”, a adăugat fotbalistul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img