miercuri, 15 mai, 2024

Ce s-a ales de Nora după ce a părăsit Mireasa Capriciile – Iubirii și s-a despărțit de Leo

Distribuie:

Publicat:

Nora, fosta concurentă din casa Mireasa Capriciile – Iubirii, și-a sărbătorit ca atare ziua de nume. După momentele speciale, fosta concurentă a ținut să mulțumească susținătorilor pentru toate gândurile pe care i le-au transmis. Mesajul său i-a emoționat pe urmăritorii săi. Iată ce s-a ales de Nora după ce a părăsit emisiunea și s-a despărțit de Leo, dar și cu ce mesaj a surprins fanii!

Nora a fost îndrăgită în emisiunea Mireasa Capriciile – Iubirii și continuă să ajungă la inima oamenilor de acasă, chiar și din afara emisiunii. Ei bine, fosta concurentă din casă și-a surprins fanii cu un mesaj, chiar de ziua ei de nume. Ce s-a ales de ea după ce a părăsit competiția și s-a despărțit de Leo.

Ce s-a ales de Nora după ce a părăsit Mireasa Capriciile – Iubirii și s-a despărțit de Leo

Nora a scris pe pagina personală de Instagram un mesaj adresat susținătorilor săi și fanilor care o urmăresc și îi transmit mesaje de bine. Ea a ținut să le mulțumească fanilor pentru urările de ziua ei de nume.

„Bună dimineața, dragii mei frumoși. Vă mulțumesc pentru urările primite de ziua mea de nume, vă pup și vă doresc o zi minunată!”, a transmis fosta concurentă de la Mireasa pe InstaStory.

Nora și-a sărbătorit ziua de nume. Alături i-au fost fanii de peste tot, care au urmărit emsiunea și care au încurahjat-o și susținut-o atunci când a plecat din casă, dovada fiind nenumăratele mesaje pe care le primește zilnic pe paginile personale de socializare. „Poți să fii mândră de tot ce ai. Nora ești incomparabilă”/„La mulți ani Nora! Să ai o onomastică frumoasă”/„Ești o fată minunată ❤️, atât interior, cât și exterior! Așa că fruntea sus, privirea doar înainte și ai mai multă încredere în tine, pentru că meriți tot ce e mai bun!”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de la susținătorii de pe pagina de Instagram.

Ce diagnostic a primit Nora, după eliminarea din emisiune

În urmă cu ceva timp, Nora a povestit, în cadrul emisiunii Extra Night Show, ce i-au spus medicii despre starea sa de sănătate, după ce a părăsit casa Mireasa Capriciile – Iubirii.

„După ce am ieșit a fost foarte greu o lună jumătate pentru că am mers la un control, să vedem ce probleme am. Am făcut spasmofilie de gradul 1, foarte grav. Am luat tratamentul necesar, dar se zice că pe bază de stres, dacă o să mă stresez în continuare, atunci o să-mi reapară. Spasmofilia nu este tratabilă”, a declarat tânăra.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img