joi, 18 aprilie, 2024

Ce s-a intamplat cu fata lui Mihai Gadea! Anuntul facut despre Karina la Antena 3: Fiica mea a…

Distribuie:

Publicat:

Mihai Gadea a vorbit la Antena 3 despre cel mai important moment din viata sa. S-a intamplat in anul 2021, atunci cand fiica lui, Karina, a fost admisa la o universitate de top din strainatate.

Mihai Gadea are o familie frumoasa, de care este foarte mandru. In cadrul emisiunii Sinteza Zilei, acesta a vorbit despre unul dintre cele mai importante momente din viata lui, care a avut loc in anul 2021. Vedeta a povestit ca fiica lui a intrat la una dintre cele mai prestigioase universitati in lume, lucru care l-a marcat.

„Anul acesta mi s-au întâmplat câteva lucruri bune. Karina, fiica mea, a terminat liceul, a intrat la o universitate extrem de prestigioasă, foarte tare. A fost o experiență care m-a marcat. Îți dai seama cum este când îți termină copilul liceul, pleacă la studii în afară, și nu pleacă oriunde… Este genul acela de moment peste care nu ai cum să treci așa ușor. Încă stau și acum și, trăgând linie cu privire la acest subiect, am sentimentul că nici măcar nu am înțeles, cu adevărat, ce s-a întâmplat”, a povestit Mihai Gâdea.

Cine este sotia lui Mihai Gadea

Directorul Antena 3 are o familie frumoasa, dar discreta. Sotia lui i-a daruit o fiica, pe nume Maisha Karina. Mihai Gadea si Agatha Kundri sunt casatoriti de mai bine de 15 ani, iar mariajul lor este si acum unul puternic. Se pare ca sotia lui Gadea i-a „mostenit” discretia.

Mai mult decat atat, sotia lui Mihai Gadea detine o afacere pe care a inceput-o de la zero si care ii merge din ce in ce mai bine: o gradinita cu afterschool in centul Bucurestiului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img