joi, 16 mai, 2024

Ce salariu va avea Andreea Mantea la “Te vreau langa mine“

Distribuie:

Publicat:

Andreea Mantea este foarte incantata de noua ei emisiune, “Te vreau langa mine“, inlocuind-o pe Bianca Dragusanu. Daca blondina incasa 12.000 de euro, potrivit viva.ro,  ei bine, fosta prezentatoare Wowbiz si-a negociat salariul pe care il va primi lunar.

Conform informatiilor aparute in presa, Andreea Mantea va ajunge sa castige o suma destul de mare. Salariul ei ar fi de 6000 de euro pe luna pentru a prezenta emisiunea „Te vreau langa mine”.

„De-a lungul carierei mele in televiziune, in 12 ani, am avut parte de multe proiecte extrem de frumoase si de multe provocari inedite care m-au ajutat sa fiu mai aproape de dumneavoastra iar pe dumneavoastra alaturi de mine! Pentru asta vreau sa va multumesc din tot sufletul, pentru ca fara voi nu as fi ajuns pana aici! Ei bine, a venit momentul pentru o noua provocare! Este vorba de emisiunea “Te vreau langa mine”! Este un proiect pe care eu il indragesc foarte tare pentru ca ador proiectele in care este vorba de iubire! Va astept cu drag si de aceasta data sa fiti alaturi de mine, iar eu de dumneavoastra incercand sa rezolv cat mai multe probleme de suflet!”, a spus Andreea Mantea dupa ce s-a aflat ca va prezenta emisiunea de la Kanal D.

Paula Chirila “s-a luptat” cu Andreea Mantea ca sa ii ia locul Biancai Dragusanu la “Te vreau langa mine”

Andreea Mantea “s-a batut” cu Paula Chirila ca sa ii ia locul Biancai Dragusanu la “Te vreau langa mine”.

Potrivit unor informatii aparute in presa, Paula Chirila ar fi dat chiar un interviu, dar sefii de la Kanal D au hotarat sa o aleaga pe Andreea Mantea. Toate acestea in ciuda faptului ca blonda are o experienta destul de mare cu show-ul “Mireasa pentru fiul meu”, care s-a bucurat de un mare succes.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img