duminică, 28 aprilie, 2024

Ce se poate intampla daca porti sutienul nepotrivit?

Distribuie:

Publicat:

Alegand un sutien gresit, risti sa te confrunti cu probleme grave, de aceea este esential sa gasesti marimea ideala bustului tau. Nu iti cumpara niciodata un sutien doar pentru ca este extraordinar de frumos fara ca acesta sa se incadreze in masurile tale.

Iata ce probleme pot aparea in urma purtarii unui sutien nepotrivit:

Durerile de umeri

Multe dintre femei se plang de dureri de umeri si de semnele inestetice lasate de bretelele sutienului. Durerile de umeri pot fi cauzate de bretelele mult prea stranse. Greutatea trebuie sa stea in circumferinta sutienului si nicidecum in bretele. Bretelele fixe exercita presiune pe umeri si pe gat, provocand dureri nu doar in aceste zone, ci si de cap. Asadar, daca te confrunti cu astfel de probleme, circumferinta sutienului tau este prea larga pentru silueta ta, iar bretelele nu sunt echilibrate.

Lasarea sanilor

O alta problema destul de grava si inestetica ce poate fi cauzata de purtarea unui sutien gresit este lasarea sanilor. Orice femeie este ingrozita de ideea unor sani lasati, iar putine dintre ele stiu ca marimea gresita a sutienului este principalul factor. Pentru a-ti mentine bustul in cea mai buna forma, opteaza pentru o lenjerie intima corespunzatoare marimii tale. De asemenea, foloseste un tratament pentru sani tonifiati precum Gelul pentru fermitatea sanilor cu proprietati emoliente de la BottegaVerde.ro. Folosirea zilnica a acestuia contribuie la mentinerea frumusetii decolteului. Un alt tratament pentru sani lasati care s-a dovedit foarte eficient este cel pe baza de acid hialuronic. Acidul hialuronic prin proprietile sale uimitoare hraneste, hidrateaza, netezeste si tonifica pielea. Incearca Tratamentul pentru corp cu acid hialuronic si extract de crin alb de la BottegaVerde.ro

Rani

Un alt risc la care ne expunem cand ne alegem un sutien dupa aspect si nu dupa marime este dat de rani si iritatii. Daca sarma sutienului ne deranjeaza pot aparea leziuni periculoase in jurul sanilor precum zgarieturi si vanatai. De asemenea, daca sutienul este confectionat din materiale supraelastice, sintetice creste riscul aparitiei iritatiilor, mai ales in sezonul cald. De aceea, alege sa porti un sutien din materiale lejere, ce lasa pielea sa respire si in care te simti confortabil. Incearca sa iti ingrijesti cat mai corespunzator zona bustului prin utilizarea de produse speciale. Mentine-ti pielea matasoasa si sanatoasa cu Uleiul de corp cu extract de vanilie neagra si ulei de migdale dulci.

Dupa ce criterii il alegem?

Un sutien bun acopera atat sanii, cat si zonele laterale fara a lasa urme rosii sau iritatii pe piele. Un sutien bun nu te va strange si nici nu va fi prea larg, conferindu-ti o lejeritate mare in miscari. Alege un sutien din materiale de calitate, lejere, placute la atingere care ii permit pielii sa respire. Probeaza intotdeuna sutienul inainte de a-l achizitiona in acest fel vei evita problemele care pot aparea dupa.

Alegerea unui sutien potrivit nu este deloc o treaba usora, mai ales cand exista atat de multe modele pe piata. Insa, cel mai important aspect de care trebuie sa tinem cont este de a ne simti confortabil cand il purtam. Pe langa acest lucru, trebuie sa acordam o atentie sporita si aspectului decolteului nostru prin folosirea unor produse special create acestei zone. BottegaVerde.ro iti pune la dispozitie o gama larga de produse ce au ca scop mentinea sanatatii corpului tau.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img