duminică, 28 aprilie, 2024

Ce spun psihologii despre atacatorul Margheritei de la Clejani

Distribuie:

Publicat:

Un bărbat aflat pe trotinetă acum două seri  în Capitală a agresat două femei cu un cuțit în timp în plină stradă. Una dintre ele e Margherita de la Clejani, iar cealaltă o tânără de 17 ani. Psihologii spun despre individ că ar avea probleme erotice pe care o poate gestiona.  

Reacția psihologilor despre atacatorul Margheritei de la Clejani. Acesta nu a fost găsit

Cântăreața în vârstă de 30 de ani a ajuns la spital, dar a refuzat internarea.

După gestul atacatorului, psihologii au interpretat ceea ce s-a întâmplat, iar Jeni Chiriac susține că e vorba despre o problemă de natură erotică pe care agresorul nu o poate gestiona.

“Înseamnă că are anumite pulsiuni erotice pe care nu și le poate gestiona. E clar că are probleme legate de asumarea responsabilității. Pentru că unii dintre noi îi găsim pe ceilalți vinovați, proiectăm în exteriorul nostru responsabilitatea de a ne fi satisfăcute nevoile”, a spus psihologul.

Totodată, psihologul susține că acest comportament atrage atenția imediat și poate fi copiat cu ușurință și de alții. Mai mult de atât, Jeni Chiriac atrage atenția că pot exista și alte victime pe viitor.

“Comportamentele de genul acesta pot să apară foarte ușor. În situațiile acestea, pot exista riscuri pe viitor ca multe persoane, sau mulți tineri să procedeze în felul acesta doar de “fun”. Doar pentru că pot, doar pentru că nu li se poate întâmpla ceva, imaginându-și în astfel de contexte, anonimatul și repeziciunea cu care fac anumite lucruri îi protejează”, a mai zis ea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img