sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Ce spune Giani Kirita despre femeia care va fi iubita lui? “Sa accepte locul trei”

Distribuie:

Publicat:

Giani Kirita ar face orice pentru familia lui. Fostul sportiv isi adora copiii si mama.

Totusi, calitatea cu care fostul dinamovist se mandreste cel mai mult nu este aceea de sportiv de succes ci aceea de tata. Protagonistul nostru a declarat de nenumarate ori ca isi iubeste enorm copiii, pe Roxana si pe Marco si ca se implica in vietile lor si ii sprijina orice ar fi.

Kirita a fost marcat de lipsa unei figuri paterne in copilarie, tatal lui abandonandu-si copiii. El si sora lui au fost crescuti de mama, femeia muncind pe branci sa le ofere o viata decenta.

Ei bine, “durul” de la Exatlon si-a jurat ca el va fi un tata model si putem spune, fara rezerve, ca a si reusit.

“Copiii mei sunt pe primul loc intotdeauna. Pentru ei traiesc, pentru ei muncesc, ei ma motiveaza. Cand i-am strans in brate, dupa aproape cinci luni, am fost cu adevarat fericit. Nu imi mai trebuia nimic. La Exatlon am ajuns ca mi-a spus fiul meu, Marco, sa ma duc.

El e fotbalist, imi calca pe umeri. Nu exista nimeni si nimic mai important pe lume decat copiii mei si mama mea care m-a crescut si m-a educat. O potentiala iubita trebuie sa stie ca nu poate sa intre niciodata in competitie cu ei. Sa accepte locul trei”, a declarat Kirita.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img