vineri, 17 mai, 2024

Ce vitamine trebuie să iei la început de primăvară: Întăresc organismul și combat alergiile

Distribuie:

Publicat:

Primăvara este aproape si vin zile mai insorite pentru a ne oferi vitamina D. Dar atentie, mai sunt si alte deficiente de care trebuie sa fim constienti în primavara aceasta.

Primăvara ar putea aduce vreme mai bună și zile mai lungi, dar are dezavantajele sale când vine vorba de sănătatea noastră.

Este posibil să aveți nevoie de o completare cu mai multe vitamine diferite, inclusiv omega 3 și vitamina C. Cu toate acestea, este important să știți că suplimentele nu pot înlocui un stil de viață sănătos și ar trebui luate împreună cu dieta dvs. echilibrată și cu rutinele regulate de exerciții fizice. Dr. Chaudry a adăugat: „Nu există nici o abordare „unică pentru toate” atunci când vine vorba de consumul de suplimente.

Acest lucru se datorează faptului că fiecare are nevoi nutriționale diferite în funcție de vârstă, sănătate, dietă și nivelul de activitate. Pe lângă aceasta, dacă luați orice medicament pentru afecțiuni de sănătate, consultați întotdeauna medicul înainte de a lua suplimentul dorit. Și femeilor care sunt însărcinate sau care alăptează li se recomandă să facă același lucru.

De asemenea, este important să vă faceți cercetări și să vă asigurați că achiziționați de la mărci de încredere cu certificare adecvată.”

Medicul a sfătuit: „Asigurați-vă că alegeți produse naturale care nu au urme de ingrediente sau aditivi artificiali”, scrie doctorulzilei.ro.

Cele 5 suplimente pe care ar trebui să începi să le iei ACUM

Omega 3

Datorită orelor mai lungi de lumină solară, este tipic ca oamenii să se simtă energici în mod natural odată cu sosirea primăverii. Cu toate acestea, acest aflux brusc de energie poate provoca epuizare pe termen lung, ceea ce înseamnă că este vital să creștem aportul de omega-3 primăvara.

Omega 3 este o sursă naturală de energie și încurajează pomparea mai rapidă a sângelui în întregul corp, rezultând o inimă mai sănătoasă și un sistem imunitar mai puternic.

Chiar dacă acest nutrient este ușor disponibil în alimente, cum ar fi peștele și nucile, ar fi înțelept să luați un supliment pentru a vă oferi acel impuls suplimentar.

Continuarea pe exquils.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img