vineri, 29 martie, 2024

Cea mai mare schimbare pentru Samsung Galaxy S10, confirmata oficial – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Pe 20 februarie, Samsung Galaxy S10 ar putea fi aratat lumii. Asta pentru ca e pregatit un eveniment Unpacked. Pana atunci, chiar Samsung i-a confirmat designul.

Sunt o multime de noutati pe care Samsung Galaxy S10 le-ar putea avea. E o editie aniversara si, totodata, un telefon necesar pentru companie ca sa tina pasul cu cresterea Huawei. Pentru 2019, Samsung ar pregati cel putin trei modele cu cateva modificari semnificative.

La nivel de design, e asteptat un ecran perforat, acesta fiind compromisul pentru ca ecranul sa nu fie crestat in partea de sus. Acest design a fost confirmat, pentru Samsung Galaxy S10, in materialele dedicate interfetei One UI care debuteaza pe Galaxy S9, Galaxy Note 9 si va fi pe celelalte telefoane de-a lungul lui 2019.

Intr-un articol pe blogul oficial, Samsung a prezentat cateva imagini cu interfata One UI pe un telefon care seamana cu Samsung Galaxy S10. Intre timp, a inlocuit acele imagini cu unele generice, dar internetul nu le-a ratat.

Astfel, Samsung Galaxy S10 va avea camera pentru selfie pozitionata in dreapta sus, in timp ce Samsung Galaxy S10 Plus va avea doua camere foto in aceeasi zona. La aceste elemente de design ne asteptam, dar mereu e binevenita o confirmare oficiala.

Mai sunt asteptate o versiune Lite, dar si una 5G. Totusi, un Samsung Galaxy S10 5G va fi extrem de rar si, foarte probabil, va fi disponibil doar in Statele Unite ale Americii si Coreea de Sud (sau China).

Ce mai stim pana acum e ca Samsung Galaxy S10 va avea hardware de varf (evident). Chiar daca si Samsung a trecut la 6 GB de memorie RAM pe telefoanele din 2018, a ramas repede in urma la acest capitol pe finalul anului. Totusi, 6 GB inca nu-i putin. Despre noul telefon se vehiculeaza insa ca ar fi vorba de 8 GB si cel putin 128 GB spatiu de stocare.

Cat despre versiuni, S10 Lite ar avea un ecran de 5,8 inci, Samsung Galaxy S10 „clasic” ar avea un display de 6,1 inci, in timp ce pe modelul Plus va fi unul de 6,4 inci, ca pe Galaxy Note 9, dar intr-un corp mai mic.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img