joi, 18 aprilie, 2024

CEC Bank intră vineri la tranzacţionare pe Piaţa Reglementată a Bursei de Valori Bucureşti

Distribuie:

Publicat:

Bursa de Valori Bucureşti (BVB) anunţă că vineri, 24 februarie, intră la tranzacţionare obligaţiunile CEC Bank, în valoare de 119,3 milioane euro pe Piaţa Reglementată a Bursei de Valori Bucureşti, informează News.ro.

”Bursa de Valori Bucureşti (BVB) anunţă că vineri, 24 februarie, intră la tranzacţionare obligaţiunile CEC Bank, în valoare de 119,3 milioane euro pe Piaţa Reglementată a Bursei de Valori Bucureşti. Obligaţiunile vor intra la tranzacţionare sub simbolul bursier CECRO28E, aceasta fiind a treia emisiune de obligaţiuni emisă de CEC Bank anul acesta şi admisă la tranzacţionare la Bursă”, anunţă BVB.

Alte două emisiuni de obligaţiuni, în valoare de peste 650 de milioane de lei au intrat la tranzacţionare pe 17 februarie 2023.

Obligaţiunile au fost oferite sub subscriere în cadrul unui plasament privat la care au participat 15 obligatari, persoane juridice. CEC Bank a emis un număr de 1.193 de obligaţiuni negarantate, senioare, nepreferenţiale, eligibile pentru cerinţa minimă de fonduri proprii şi pasive eligibile, denominate în euro, având o valoare nominală unitară de 100.000 euro.

Continuarea pe stiripesurse.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img