luni, 29 aprilie, 2024

Cele mai bune alimente care ard grasimea de pe burta

Distribuie:

Publicat:

Potrivit unui studiu realizat de specialistii de la Universitatea Harvard, persoanele care doresc sa slabeasca trebuie sa consume mai multe afine si conopida, avand grija sa se limiteze consumul de mazare, cartofi si porumb. Cercetatorii au descoperit ca atunci cand sunt consumate in exces, aceste ultime trei alimente pot sa te impiedice sa slabesti.

Ce trebuie sa contina meniul tau? Ce alimente ard grasimea de pe burta si pot sa te ajute in cura de slabire?

1. Conopida

Nu contine deloc grasimi, furnizeaza un aport insemnat de vitamina C si este o leguma perfecta pentru cei care doresc sa slabeasca. Conopida contine mult sulforafan, o substanta cu efect anticancerigen, precum si folati, fibre si in special vitamina C care este recunoscuta pentru modul in care stimuleaza arderea grasimilor dupa un antrenament.

2. Afine

Un studiu realizat pe cobai soareci arata ca prin consumul zilnic de afine timp de 90 de zile, grasimea de pe abdomen se reduce semnificativ, colesterolul scade si nivelul insulinei se mentine constant. Afinele au putin zahar, multe fibre si sunt potrivite pentru o gustare sanatoasa, dar si pentru micul dejun alaturi de un iaurt grecesc. 

Citeste continuarea pe sanatate.bzi.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img