sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Cercetat pentru trafic de droguri de risc

Distribuie:

Publicat:

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate din Mehedinți, în colaborare cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.- B.T. Mehedinți, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat bănuit de trafic de droguri de risc.

La data de 24 noiembrie 2021, polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate au efectuat 4 percheziții domiciliare, în județul Mehedinți, fiind ridicate droguri de risc și diferite sisteme informatice.

Din cercetări a reieșit că, în cursul anului 2021, bărbatul în cauză ar fi înființat, întreținut și recoltat o cultură de cannabis de aproximativ 200 de plante, atât pentru vânzare, cât și pentru consum propriu.

La data de 31 ianuarie a.c., a fost pus în aplicare 1 mandat de aducere la sediul D.I.I.C.O.T.- B.T. Mehedinți, privind pe bărbatul cercetat în cauză, iar în urma administrării probatoriului, față de persoana cercetată a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentată unității de parchet competente cu luarea unei măsuri preventive.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale  din cadrul Poliției Române.

În cauză, sunt continuate cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img