marți, 5 martie, 2024

Certificat de inmatriculare fals depistat la controlul de frontiera

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita au intocmit lucrare penala unui cetatean roman care a prezentat la controlul de frontiera un certificat de inmatriculare fals pentru mijlocul de transport pe care il conducea.

In data de 9 septembrie, in jurul orei 03.30, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, cetateanul roman Nicolae B., in varsta de 47 de ani, care conducea un microbuz marca Mercedes, inmatriculat in R. Moldova.

“La controlul de frontiera, existand suspiciuni cu privire la autenticitatea certificatului de inmatriculare prezentat la control pentru autovehiculul in cauza, lucratorii nostri au procedat la efectuarea de verificari suplimentare, in urma carora au constatat ca documentul nu indeplineste conditiile de forma si fond ale unuia autentic, acesta fiind fals total.”declara Irina Mirica,purtator de cuvant din cadrul S.T.P.F. Vaslui

Cu privire la cele constatate, Nicolae B. a declarat ca microbuzul in cauza este prevazut din fabricatie cu un numar de 7 locuri si pentru a putea transporta cu acesta mai multe persoane a procurat prin intermediul unei cunostinte din Portugalia, un certificat de inmatriculare fals, in care este prevazut un numar de 9 locuri.

Pe numele barbatului, politistii de frontiera au intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de uz de fals si complicitate la fals.

   

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img