sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Cetateni moldoveni prinsi dupa ce au trecut ilegal frontiera in Romania

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Raducaneni, pe timpul unei misiuni specifice in zona de competenta, au depistat si retinut doi cetateni din Republica Moldova, care au intrat ilegal in Romania.

In data de 08 noiembrie, in jurul orei 02.00, in cadrul unei actiuni specifice, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Raducaneni au observat, pe directia localitatii de frontiera Gorban, doua persoane, a caror prezenta in zona li s-a parut suspecta la acea ora.

Imediat, s-a procedat la somarea prin voce a persoanelor in cauza dar deoarece acestea nu s-au supus, lucratorii nostri au executat patru focuri de arma in plan vertical, cu respectarea prevederilor legale. Astfel, au fost retinuti doi barbati identificati ca fiind cetatenii din Republica Moldova Ion P. si Stefan B., ambii in varsta de 24 de ani, care intrasera fraudulos in tara trecand raul Prut.

Politistii de frontiera efectueaza cercetari in cauza sub aspectul savarsirii infractiunii de trecere frauduloasa a frontierei de stat, iar in baza Acordului de Readmisie, tinerii vor fi predati autoritatilor de frontiera ale statului vecin pentru continuarea cercetarilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img