duminică, 19 mai, 2024

CFR CLUJ o invinge pe FCSB cu scorul de 4 -1. Prima echipa nu a avut antrenor principal pe banca

Distribuie:

Publicat:

CFR Cluj, liderul Ligii 1, a făcut instrucție cu FCSB în etapa 7 a campionatului, scor 4-1. Deși adversarii au fost dirijați de pe bancă de Cristi Moldovan, antrenor de portari, trupa lui Edi Iordănescu a fost surclasată complet! scrie gsp.ro

„Eu, împreună cu staff-ul medical, preparatorul fizic, am făcut echipa de start. Toată lumea care a putut să ne ajute cu un sfat, a făcut-o. Am avut nevoie”, au fost cuvintele rostite cu multă emoție de Cristi Moldovan, antrenorul de portari de la CFR Cluj, înaintea meciului, la flash interviu. 

Sub bagheta acestuia, care și-a asumat conducerea echipei în absența unui „principal” veritabil, CFR Cluj nu i-a dat nicio șansă lui FCSB în derby-ul etapei 7. Extrem de motivați, ardelenii i-au limitat pe elevii lui Edi Iordănescu la un singur șut pe poartă până în minutul 88! În tot acest timp, le-au dat 4 roș-albaștrilor!

Sub privirile a 9.000 de spectatori, care au îndurat ploaia torențială din Cluj-Napoca, gazdele au făcut instrucție cu jucătorii lui FCSB, parcă depășiți de miza întâlnirii și de starea foarte proastă a gazonului, îmbibat cu apă.

 

sursa: GSP.ro

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img