sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Christian Bale vine cu lămuriri. De ce nu s-a făcut și al patrulea film The Dark Knight

Distribuie:

Publicat:

Christian Bale vine cu lămuriri. Christian Bale a dezvăluit de ce nu s-a mai făcut şi a patra parte din The Dark Night. Cei de la Warner Bros și-au exprimat interesul pentru continuarea francizei. Cu toate astea din cauza unei înțelegeri pe care starul a făcut-o cu regizorul Christopher Nolan planul a picat.

„Când m-au abordat directorii de la Warner și mi-au spus că au în plan și al patrulea film al seriei, am refuzat participarea.

Le-am zis că trebuie să respectăm visul lui Chris [Nolan, n. red.], care a sperat la o trilogie și a dorit ca lucrurile să rămână la nivelul acesta.

Le-am sugerat că ar fi bine să nu ne întindem mai mult, că nu ar fi un gest prea responsabil. După această întâlnire, am fost informat că nu mai aveau nevoie de serviciile mele”, a povestit starul.

Christian Bale vine cu lămuriri

Actorul a menționat că nici trilogia nu a fost de la bun început în cărți. Studioul a decis să meargă mai departe cu un sequel în ciuda rezultatelor slabe obținute de Batman Begins (2005) la box office. Filmul a strâns 373,4 milioane de dolari internațional, la un buget de 150 milioane.

„Când, după primul film, m-au sunat și mi-au spus că sunt de acord cu sequel-ul a fost fantastic. Ne-am gândit că nu vom mai avea o asemenea ocazie. Apoi l-au cerut și pe al treilea. Însă Chris hotărâse deja că, dacă vom avea șansa să ajungem la a treia parte, să ne oprim”, a punctat Bale.

Nolan lucrează acum la o producție originală, Tenet, ce se va lansa anul viitor, în iulie. Christian Bale poate fi văzut alături de Matt Damon în Marea provocare: Le Mans ’66, intrat pe 15 noiembrie și în cinematografele noastre.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img