marți, 30 aprilie, 2024

Cine a creat rochia purtata de Carmen Iohannis la intalnirea cu Papa. Mesajul ascuns

Distribuie:

Publicat:

Papa Francisc a ajuns vineri in Romania, putin inainte de pranz. Suveranul Pontif a fost intampinat pe aeroportul Otopeni de Carmen si Klaus Iohannis. Sotia presedintelui Romaniei a ales, pentru aceasta intalnire istorica, o rochie creata de Eli Laslean, cu un mesaj special.

Eli Laslean a imbracat-o pe prima doamna pentru mai mult de 30 de evenimente oficiale. Pentru intalnirea cu Papa Francisc, creatoarea de moda si sotia presedintelui au cazut de acord asupra unei rochii vaporoase, bleu ciel. Carmen Iohannis a vrut sa transmita un mesaj de seninatate prin intermediul acestei nuante.

”Tinuta purtata de Carmen Iohannis a fost pregatita special pentru acest eveniment si am vrut sa transmitem, totodata, si un mesaj. Culoarea bleu ciel exprima seninatate, este o nuanta rafinata si serena, precum sufletul doamnei Iohannis. Materialul este un crep de matase naturala, fluid, usor, confortabil, cu un croi si o simplitate studiate, care pun in valoare silueta, dar in acelasi timp confera si o nota de austeritate. Este o eleganta discreta ce o si caracterizeaza pe prima doamna.  Am pregatit din timp aceasta tinuta. Doamna Iohannis si-a dorit o culoare senina.  A venit la cateva probe inainte”, a declarat Eli Laslean, in exclusivitate pentru Click!

Prima doamna si-a accesorizat tinuta cu o pereche de pantofi stiletto crem si o geanta plic in aceeasi nuanta.

Programul Papei Francisc in Bucuresti

Cele mai importante activitati de masa la care va participa Papa Francisc la Bucuresti vor avea loc la ora 17.00, la Catedrala Mantuirii Neamului, unde, impreuna cu Patriarhul Daniel, va spune rugaciunea „Tatal nostru”, apoi va saluta multimea, si la ora 18.00, la Catedrala Sf. Iosif, unde va prezida Sfanta Liturghie.

Prima zi a calatoriei apostolice se va incheia in Piata Ateneului, unde vor avea loc mai multe momente artistice. In Bucuresti, Papa Francisc poate fi salutat vineri, in zona Bulevardului Kiseleff, intre strada Arhitect Ion Mincu si Piata Victoriei, zona in care coloana Suveranului Pontif va circula cu viteza redusa. Trei sute de voluntari vor asista, alaturi de autoritati, cele 25.000 de persoane care s-au inscris online pentru a-l vedea pe Papa Francisc dupa Sfanta Liturghie de la Catedrala Sf. Iosif. In centrul orasului vor fi amplasate doua scene (Catedrala Sf. Iosif si Piata Ateneului), 15 ecrane si numeroase difuzoare unde va putea fi urmarit programul Papei.

In afara celor 19 sectoare dedicate pelerinilor, va exista o zona „libera”, de unde cei care nu s-au inscris online sa poata asista la evenimentele din Piata Revolutiei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img