marți, 23 aprilie, 2024

Cine este Radu Vladut, fostul concurent Asia Express

Distribuie:

Publicat:

Cine este Radu Vlăduț, fostul concurent Asia Express despre care mulţi fani ai emisiunii încă îşi pun întrebări. Fost coleg cu Alex Abagiu, Radu pare să fi fost cel care a reuşit să îl convingă pe makeup artist să intre în competiție.

Printre primele lucruri care i-au făcut remarcaţi încă de la început pe cei doi în Asia Express au fost tricourile imprimate cu câte un mesaj pentru fiecare probă. În primele ediţii aceştia şi-au etalat tricourile cu Daniela Crudu şi Vica Blochina concurente din editia anterioară pe care băieţii le-au îndrăgit.

Radu Vlăduț are 23 de ani şi lucrează în resurse umane pentru o corporaţie. Multe detalii despre acesta nu se cunosc în afara celor făcute publice chiar de el pe contul de Instagram. Acolo el se recomandă a fi ‘regele selfie-urilor’.

Pe lângă acest aspect se ştie că este un prieten foarte apropiat în viaţa reală cu Alex Abagiu. Radu a fost cel care l-a convins să intre în această competiţie.

Într-un interviu acordat înainte de a pleca în emisiune, Abagiu spunea despre Radu Vlăduț că este o persoană foarte descurcăreaţa şi că are foarte mare încredere în el.

Prietenia lor a început în urmă cu cinci ani la un festival de muzică din Cluj. La acea vreme Radu locuia acolo şi făceau parte din aceeaşi gască.

Considera că a fost înţeles greşit de-a lungul competiţiei

Într-un interviu acordat recent Radu Vlăduț susţine că a fost de multe ori înţeles greşit în competitia Asia Express.

Datorită faptului că nu mulţi ştiau cine este Radu Vlăduț anumite replici de ale sale au fost considerate mult prea tăioase sau sincere.

După cum spune chiar el în interviul acordat celor de la Okmagazine nu a anticipat că sinceritatea îl va aduce la distanţarea faţă de unii colegi din Asia Express.

Radu mai consideră că toate comentariile pe care le-a făcut au avut strict legătura cu jocul şi strategia pe care echipa sa o avea pentru acea probă.

În legătură cu hate-ul primit în timpul, dar şi după emisiune acesta spune că a venit la pachet cu felul său sincer de a juca şi anume cu cărţile pe faţă.

Întrebat fiind dacă regreta ceva din tot ceea ce a spus în cadrul concursului, Radu a ţinut să menţioneze că toate replicile sale au fost răspunsul la anumite întrebări puse de producţie. Una peste alta, el nu regreta nimic şi consideră că episodul Asia Express a fost unul de neuitat şi că ar repeta oricând experienţa.

S-a lăsat vopsit de Alexandru Abagiu

Un episod care a adus zâmbete pe buze telespectatorilor a fost acela când Radu s-a lăsat vopsit de colegul său.

Deşi condiţiile nu erau tocmai optime, acesta şi-a arătat încrederea în tovarăşul său de concurs care l-a decolorat. Rezultatul nu a fost tocmai mulţumitor, iar la doar câteva episoade acesta a fost nevoit să îşi tundă părul.

Despre cine este Radu Vlăduț şi ce se va întâmpla cu cariera acestuia o să aflăm cu siguranţă în viitorul apropiat. Lumea showbizz-ului se pare ca ii prinde bine si nici lipsa de fani nu duce, daca e sa ne uitam pe contul sau de Instagram.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img