Cine este si ce avere are sotia lui Alexandru Cumpanasu! Simona si-a cumparat teren si casa inainte sa se marite

0
86

S-a aflat cine este si ce avere are sotia lui Alexandru Cumpanasu. Simona si-a cumparat teren si casa inainte sa se marite cu unchiul Alexandrei Macesanu.

Cine este sotia lui Alexandru Cumpanasu. Unchiul Alexandrei Macesanu, fata ucisa de Gheorghe Dinca, este in prim-plan in aceasta perioada, dupa ce a devenit purtator de cuvant al parintilor Alexandrei. Cumpanasu a fost in atentia presei si in octombrie 2018, cand s-a insurat cu Simona Baltag (28 de ani).

Cine este sotia lui Alexandru Cumpanasu

Presa a relatat ca Simona a lucrat pentru trei premieri PSD in calitate de consiliera. In ianuarie 2018, ea a renuntat la functia de consiliera a Vioricai Dancila pentru a deveni apoi secretar general al Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei (CNMR), condusa chiar de cel ce avea sa-i devina sot. Pe 2 februarie 2018, la eliberarea din functie, Simona si-a depus declaratia de avere, conform wowbiz.ro.

Simona a notat ca este proprietara unui teren de 117,30 metri patrati si a unei case de 78 metri patrati, cumparate in 2014, cand Simona avea 23 de ani. La bunuri mai figureaza si un autoturism Subaru. La venituri, Simona a completat ca a incasat 3.998 de lei de la Ministerul Comunicatiilor, 70.188 de lei de la Guvern si 41.427 de lei de la Unitatea Executiva pentru Finatarea Invatamantului Superior. In total, ea a incasat 115.613 lei, ceea ce inseamna ca a avut un venit lunar de 9.634 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.