sâmbătă, 18 mai, 2024

Claudia Pavel l-a dat uitarii pe Catalin Cazacu si iubeste din nou! Cine este iubitul artistei

Distribuie:

Publicat:

Claudia Pavel, ex- Cream, l-a datt uitarii pe Catalin Cazacu, dupa ce a flirtat cu el o perioada de timp atat la Exatlon, cat si dupa ce s-a terminat competitia si iubeste din nou. Cantareata traieste o frumoasa poveste de dragoste, alaturi de un barbat misterios, frumos si potent financiar.

Potrivit wowbiz.ro, noul iubit al Claudiei Pavel se numeste Aty, este un om de afaceri de origine turca din Mangalia si este extrem de dragastos cu artista noastra. Cei doi au fost surprinsi in timp ce ieseau la masa impreuna cu baietelul cantaretei, Noah, si s-au comportat ca o adevarata familie. Mai mult, la finalul intalnirii, Aty a sarutat-o patimas pe Claudia, semn ca este foarte indragostit.

Catalin, parasit de logodnica din cauza Claudiei

Ana Roman, fosta logodnica a lui Catalin Cazacu, a renuntat definitiv la sportiv. Tanara a marturisit ca a inceput sa se detaseze usor-usor de relatia avuta cu motociclistul si incearca sa se axeze mai mult pe viata profesionala, pe proiectele pe care le are.

Vrea ca anul acesta sa nu se implice in nicio relatie, sa profite de libertate si de timpul petrecut alaturi de prietenele sale. Apartamentul din Bucuresti, unde cei doi stateau impreuna, ii apartine sportivului, dar el a lasat-o pe Ana Roman sa locuiasca in el, presupunand ca il asteapta. Dupa toata povestea care a avut loc, bruneta s-a decis nu numai sa il paraseasca, ci sa plece si din casa lui.

“Despre prezentul meu sentimental… este un subiect despre care vreau sa vorbesc foarte putin, eu am fost acolo si nu am stiut absolut nimic despre ce se intampla. Eu am fost sincer inca din prima zi. Acum sunt bine, sunt fericit, ma bucur de o perioada minunata din viata mea. Atat eu, cat si Claudia am fost oameni sinceri, care au facut exact ceea ce au simtit. Ce s-a vazut pe camera, exact acel lucru s-a intamplat. Am reusit sa descopar acolo un om minunat (n.r. Claudia Pavel), frumos, pe care o sa il admir toata viata si vorbind foarte mult, ajungi sa empatizezi. Unul dintre lucrurile frumoase pe care le-am castigat din acest proiect a fost prietenia cu aceasta femeie superba si minunata, pe care o cheama Claudia Pavel”, declara sportivul, in urma cu ceva timp.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img