Co-directorul general al Netflix Reed Hastings a obtinut 612,13 milioane de dolari din exercitarea optiunilor pentru actiuni in 2020

0
40

 

Co-directorul general al Netflix Reed Hastings a obţinut 612,13 milioane de dolari din exercitarea opţiunilor pentru acţiuni în 2020, un an în care gigantul streamingului video a realizat o creştere semnificativă a numărului de abonaţi, transmite Reuters, potrivit news.ro.

Compania, al cărei număr de abonaţi a depăşit anul trecut 200 de milioane, în condiţiile măsurilor de carantină impuse de autorităţi din cauza pandemiei de Covid-19, a consemnat în 2020 o creştere a preţului acţiunilor de 67%.

Hastings a cumpărat anul trecut peste 1,33 de milioane de acţiuni Netflix, prin exercitarea opţiunilor pentru acţiuni, potrivit unei declaraţii destinate autorităţilor de reglementare.

Preţul la care opţiunile pentru acţiuni pot fi exercitate este prevăzut într-un acord. Valoarea acţiunilor la momentul achiziţiei poate fi diferit faţă de preţul convenit în acordul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.