marți, 7 mai, 2024

Codrin Stefanescu deplange noua atitudine a Vioricai Dancila fata de UE: ‘Ni s-au inecat cam toate corabiile. Aproape toate!’

Distribuie:

Publicat:

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu, resimte lipsa ex-liderului PSD, Liviu Dragnea. Ştefănescu a descris starea de spirit din partid printr-o postare pe pagina de socializare: ''Vorba aia : ni s-au inecat cam toate corabiile. Aproape toate ! Cam asta-i starea de spirit…''.

Postarea lui Codrin Ştefănescu pare a fi provocată de schimbarea de atitudine a premierului Viorica Dăncilăla Bruxelles, unde şeful Guvernului a afişat o poziție constructivă şi nu una ostilă, ca pe vremea când Liviu Dragnea era în libertate şi îi trasa premierului modul de abordare a problemelor.

Şefa Guvernului a avut întâlniri cu primii doi oameni din Comisia Europeană, Jean-Claude Juncker și Frans Timmermans, pe care i-a asigurat că nu vor mai exista schimbări în sistemul judiciar.

Deschiderea la dialog a şefului  Guvernului vine după ce oficialii europeni au criticat dur reformele din justiţie plănuite în ultimul an. Înainte de încarcerarea lui Liviu Dragnea, PSD a criticat dur Uniunea Europeană și nici premierul nu s-a lăsat mai prejos.Ba chiar i-a acuzat pe oficialii europeni că discriminează România.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img