joi, 22 februarie, 2024

Codrin Stefanescu s-a dat de gol: Ce-i pregateste PSD-ul lui Klaus Iohannis

Distribuie:

Publicat:

Klaus Iohannis le-a trimis o scrisoare lui Călin Popescu Tăriceanu și Liviu Dragnea în care cere consultarea Parlamentului cu scopul de a organiza un referendum pe două probleme: interzicerea amnistiei și grațierii pentru infracțiuni de corupție și interzicerea adoptării de către Guvern a ordonanțelor de urgență în domeniul infracțiunilor, pedepselor și al organizării judiciare corelată cu dreptul altor autorități constituționale de a sesiza direct Curtea Constituțională cu privire la ordonanțe.

Liviu Dragnea a reacționat imediat și a spus că ”de abia aștept”, iar Codrin Ștefănescu a declarat, la România TV, joi seara, că PSD-ul vrea să vadă în ce măsură întrebările ce vor fi puse la referendum afectează Constituția.

”Așteptam, ca orice român de bun simț, să iasă Klaus Iohannis și să vorbească despre torționarul Augustin Lazăr. Ei trimit talibani la Bruxelles, noi trimitem români adevărați. Ei votează împotriva României în Parlamentul European, noi votăm pentru România. Noi așteptăm concret întrebarea sau întrebările. Modul în care vor fi formulate vor arăta cât respectă Constituția.”, a declarat Codrin Ștefănescu.

Secretarul general al PSD a adăugat că social-democrații pun la cale mai multe mitinguri de amploare în marile orașe ale țării.

”Vom face mitinguri peste tot. O să facem la Craiova, următorul, o să facem și la București.”, a precizat Codrin Ștefănescu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img