joi, 29 februarie, 2024

Coliziuni intre 150 de vehicule in Olanda, doi morti si26 de raniti

Distribuie:

Publicat:

Cel putin 150 de vehicule au fost implicate in coliziuni in lant din cauza cetii, marti, pe o autostrada din Olanda, provocand moartea a doua persoane si ranirea altor 26, au anuntat autoritatile olandeze.

 Coliziunile s-au produs la o ora de varf pe ambele sensuri de circulatie de pe autostrada A58, in zona satului Heinkenszand, situat intre orasele Goes si Middelburg.

Marti “dimineata, din cauza cetii dense, au avut loc mai multe accidente la scurt timp dupa ora 8.00 (9.00, ora Romaniei)”, a declarat Hans Hubregtse, purtator de cuvant al serviciilor de interventie pentru regiunea Zelande.

Conform unui bilant provizoriu, doua persoane au decedat, a afirmat Esther Boot, purtator de cuvant al politiei locale. “Exista de asemenea 26 de raniti, dintre care unii in stare grava”.

 Aproximativ 50 de ambulante au fost trimise la locul accidentelor, precum si un elicopter medical, care initial a avut dificultati din cauza cetii.

 Mai multi martori citati de NOS au afirmat ca unii soferi circulau cu 120-130 de kilometri pe ora, fara a avea farurile aprinse. “Nu se vedea la 50 de metri si erau totusi unii care intrau in depasire cu viteza”, a declarat un alt martor, pentru televiziunea locala Omroep Zeeland.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img