sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Compania AVBS Credit a intermediat credite bancare în valoare de 36 milioane de euro din luna ianuarie

Distribuie:

Publicat:

Compania AVBS Credit a încheiat primele şapte luni ale acestui an cu un volum al creditelor bancare intermediate în valoare de 36 milioane de euro, înregistrând o creştere de aproape 80% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, conform unui comunicat remis, marţi, AGERPRES.

AVBS Credit are o experienţă de peste 14 ani pe piaţa de intermedieri credite bancare, cu un volum total de credite intermediate de peste 350 milioane de euro.

"Piaţa de brokeraj bancar este în plină dezvoltare, iar interesul românilor de a accesa credite bancare cu ajutorul brokerilor de credite este în creştere de la an la an, deoarece aceştia au conştientizat că prin brokerii de credite obţin soluţii de finanţare potrivite şi adaptate nevoilor lor. Astăzi, brokerajul bancar este un domeniu de activitate cu o foarte bună reputaţie, dovedindu-şi eficienţa şi productivitatea pe termen lung. Astfel, specialiştii din domeniul financiar-bancar devin brokeri de credite şi membri valoroşi ai pieţei de brokeraj bancar, dezvoltându-şi cariera şi bucurându-se de toate beneficiile acestei profesii", a declarat Valentin Anghel, CEO & Founder, AVBS Credit.

Potrivit sursei citate, românii apelează într-un număr din ce în ce mai mare la brokerii de credite. Doar în primele şapte luni ale anului 2021, vânzările totale de credite bancare intermediate de către companie sunt cu aproape 80% mai mari faţă de aceeaşi perioadă a anului 2020 şi cu 70% mai mari decât au fost în primele şapte luni ale anului 2019. Faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, AVBS Credit a înregistrat o creştere de 115% în ceea ce priveşte volumul de credite ipotecare şi o creştere de 55% în ceea ce priveşte volumul de credite de nevoi personale.

Astfel, în perioada ianuarie-iulie 2021, aproximativ 1.000 de români au beneficiat de credite bancare intermediate prin brokerii de credite francizaţi, iar printre cele mai solicitate credite se numără creditele ipotecare (73%), creditele noua casă (12%), creditele de nevoi personale (13%).

"Românii care apelează la brokerii de credite fac achiziţii importante, aşa cum sunt locuinţele şi autoturismele. În 2021, valoarea celui mai mare credit ipotecar intermediat de compania AVBS Credit a fost de aproximativ 260.000 euro", se menţionează în comunicat.

AVBS Credit preconizează o cifră de afaceri de peste 1 milion de euro în anul 2021. Pe final de an, compania va accelera dezvoltarea în regim de franciză şi vizează să încheie anul cu un număr total de 100 de francize, în cele mai importante oraşe din ţară. Astfel, expertul cu background financiar-bancar poate oricând să treacă de la statutul de angajat în bancă, la cel de antreprenor în sistem de franciză în domeniul brokerajului bancar.

AVBS Credit estimează o valoare de peste 60 de milioane de euro credite bancare intermediate până la finalul anului 2021, pentru un număr total de cel puţin 1500 de clienţi, informează Agerpres.ro.

AVBS Credit este compania de intermedieri credite bancare fondată în anul 2007 de către antreprenorul Valentin Anghel, care oferă servicii personalizate de intermedieri credite bancare, 100% gratuite pentru clienţi.

AVBS Credit lucrează cu peste 30 de bănci şi IFN-uri din România, iar serviciile sunt gratuite pentru clienţii care optează pentru un credit. AVBS Credit este membră A.R.B.C. (Asociaţia Română a Brokerilor de Credite).

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img