Complexul Energetic Hunedoara are o noua conducere

0
48

Complexul Energetic Hunedoara (CEH) va fi condus de o noua echipa manageriala care a fost desemnata marti in functie de catre administratorul special al CEH, Codrut Stanescu, dupa ce fostul director general al complexului, Cosmin Chiuzan, a anuntat ca nu mai doreste prelungirea mandatului pe care l-a primit in urma cu sase luni.

Noul director general al companiei este Mihael Melczer, iar ca directori adjuncti au fost numiti Horia Giurgiu si Petre Nica, se arata intr-un comunicat de presa al CEH remis marti AGERPRES.

Petre Nica este cunoscut ca fost presedinte al Sindicatului ‘Muntele’, reprezentativ la nivel CEH, el retragandu-se din functie in cursul lunii octombrie.

‘Pe fiecare dintre cei nominalizati mai sus ii recomanda o bogata experienta profesionala, competentele dobandite fiind cele care au stat la baza insarcinarii lor cu misiunea de a se implica  in realizarea proiectului de salvare a partii viabile din cadrul Societatii Complexul Energetic Hunedoara S.A., motiv pentru care beneficiaza de sustinere si incredere atat din partea administratorilor judiciar si special ai Societatii, cat si a Ministerului Energiei’, se arata in comunicatul Biroului de presa al CEH.

Noua echipa a fost prezentata marti directorilor de subunitati din cadrul companiei si va prelua conducerea executiva a CEH incepand de miercuri, 2 noiembrie. AGERPRES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.