vineri, 3 mai, 2024

Consilierul Regelui Mihai: “Sunt ultimele ore sau zile in viata ale Majestatii Sale, Regele! Este destul de trist si ingrijorator”

Distribuie:

Publicat:

Consilierul Regelui Mihai: “Sunt ultimele ore sau zile in viata ale Majestatii Sale, Regele! Este destul de trist si ingrijorator”. Sunt momente critice la resedinta Regelui Mihai din Elvetia. Maiestatea sa Regele este in stare grava. Michael Flaks, consilierul Majestatii Sale, spune ca sunt ultimele ore sau zile din viata Regelui Mihai. “Este destul de trist si ingrijorator pentru ca Majestatea Sa este intr-o stare de sanatate precara de doi, trei ani. Insa, am inteles ca sunt ultimele ore sau zile in viata ale Majestatii Sale, Regele”, a desclarat Flaks. Ieri, la doar o ora dupa ce Regele Mihai a fost impartasit, Principele dezmostenit Nicolae ar fi incercat sa ajunga cu forta la capataiul bunicului sau, dar Casa Regala i-a interzis sa-l vada.

“Ma intristeaza profund si nu inteleg agresivitatea CR de a face tot posibilul de a ma impiedica sa imi vad bunicul si de a-mi discredita imaginea. Nu voi intra in acest joc murdar.

Voi alege sa-mi respect bunicul in aceste momente dificile pentru ca asa se cuvine si asa este crestineste”, a scris ulterior, pe Facebook, NICOLAE Medforth-Mills, nepotul Regelui Mihai. Familia Regala a facut o plangere penala impotriva lui Nicolae, iar aceasta a fost audiat de politie.  In urma cu doi ani, Regele Mihai l-a exclus pe Principe din linia de succesiune si i-a retras titlul monarhic.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img