duminică, 28 aprilie, 2024

Copac cazut peste un autoturism pe DE581, langa Husi: Cine trebuie sa moara ca Ocolul Silvic sa isi faca treaba? – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Clipe de groaza luni, 4 octombrie pentru secretarul comunei vasluiene Oltenesti. In timp ce se indrepta cu autoturismul personal catre municipiul Husi, prin zona impadurita de pe Drumul European 581, denumita de localnici “padurea de la camping”. La un moment dat, conducatorul auto s-a trezit cu un copac cazut in fata autoturismului sau, o creanga a reusind sa strapunga parbrizul infingandu-se in volanul autoturismului.

 Doar o secunda si cativa centimetrii a facut ca toata actiunea sa nu se transforme intr-o tragedie. Drumul s-a blocat complet, iar niste soferi inimosi au sarit imediat in ajutorul omului cat au si degajat pomul de pe spatiul carosabil . Imediat la fata locului au ajuns cei de la politie cat si un echipaj Epa care i-a oferit cateva ingrijiri medicale soferului panicat . In zona si-a facut aparitia si un personaj de la Ocolul Silvic Husi, care nu a oferit prea multe detalii si nici solutii, reușind sa ridice evaziv din umeri de cateva ori .

De mentionat este faptul ca sunt mai multe reclamatii referitoare la toaletarea pomilor de pe marginea Drumului European din zona unde s-a produs evenimentul rutier, dar pe conducerea Ocolului Silvic Husi nu o preocupa acest aspect, ignorand toate persoanele care au solicitat sa se ia masuri, avand cine stie, alte interese in alte zone de unde ies și beneficii . Cel mai probabil conducerea Ocolului Silvic Husi merge pe principiul “ Ziua trece, leafa merge “ .

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img