luni, 29 aprilie, 2024

Copila de 12 ani obligata de propria mama sa intretina relatii intime cu 200 de barbati! Le cerea clientilor cate 100 de dolari pentru fiecare 30 minute

Distribuie:

Publicat:

copila de 12 ani a fost obligata de propria mama sa se prostitueze. Numai intr-o luna, fata a fost abzuata sexual de 200 de barbati.

Mama copilei de 12 ani era intr-o relatie cu un proxenet in varsta de 51 de ani, Gary John Devine, care a convins-o rapid pe femeie sa isi lase fiica de 12 ani pe mana lui. Atrasa de sumele de bani impresionante pe care i le promitea barbatul, mama fetei de 12 ani nu a stat mult pe ganduri si a fost de acord cu planul monstruos. Numai intr-o luna copila a fost obligata sa intretina relatii sexuale cu 200 de barbati pe care ii aducea concubinul mamei sale.

Gary le cerea clientilor cate 100 de dolari pentru fiecare jumatate de ora petrecuta cu fiica partenerei sale.

Cei doi au numit-o pe fetita de 12 ani “Angela”, apoi au postat mai multe anunturi pe site-urile cu femei care ofera servicii sexuale.

Ofertele au inceput imediat sa apara. Mama a fost cea care a cumparat mai multe cutii cu prezervative si impreuna cu iubitul ei proxenet si-a dus fiica in camera de hotel unde avea sa fie abuzata sexual.

Femeia le-a spus anchetatorilor ca a luat acesta decizie deoarece avea nevoie urgenta de bani pentru a-si plati ipoteca la casa.

Femeia si iubitul ei au fost condamnati la 10 ani de inchisoare, scrie Daily Mail.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img