Corina Caragea isi povesteste viata amoroasa: ”Raspund la toate intrebarile”

0
45

Frumoasa Corina Caragea a fost nevoită să își povestească viața amoroasă, deoarece s-au făcut nenumărate speculații false.

”Am avut parte de-a lungul timpului de multe articole inventate, bârfitoare. Tot timpul am zis că nu vreau să mi le amintesc, dar o să o fac acum.

Am citit în presă că am o relație cu Cristi Chivu. Iar eu nu-l văzusem măcar o dată în realitate. Era o minciună cap-coadă, de la cum ne cunoscusem, până la unde am luat masa de seară. Nu-mi venea să cred cum poate cineva să scrie așa”, a povestit Corina Caragea, prezentatoare de televiziune.

Bruneta a explicat în continuare și ce a simțit când se confrunta cu falsele acuzații.

”Provoacă un sentiment de furie și de neputință. Aș fi vrut să mă duc la toți oamenii din tramvai sau din metrou, pe care îi vedeam citind articolul și să le spun adevărul.

A trebuit să răspund la toate întrebările prietenilor și cunoscuților care m-au sunat. Familia, colegii mă întrebau despre asta. A fost un talmeș-balmeș pe care nu mi-l doream.

Mă gândeam ce spune acel om, de ce să creadă că îmi fac apariții pe spinarea lui. Or, eu nu sunt așa, nu fac așa ceva. Nu vreau să mă urc pe cariera nimănui”, a mai spus ea.

Prezentatoarea de televiziune, Corina Caragea, demontează falsele speculații despre fostele relații

Corina Caragea a mai explicat că s-a spus că ar fi avut relații și cu Lucian Viziru, dar și cu Robert Turcescu. 

”Un alt moment îngrozitor a fost când m-au cuplat cu Lucian Viziru, de la Gaz pe foc, și m-am trezit pe o listă cu o grămadă de „foste” de-ale lui, despre care habar nu aveam. Nici pe el nu îl știam.

Apoi am fost „cuplată” cu Robert Turcescu, care îmi era coleg la Realitatea și era căsătorit, cu un copil acasă. Dar nu aveam nimic împreună. Și mă gândeam ce-o zice nevasta lui despre așa ceva. Îmi venea să-mi cer scuze, deși nu făcusem nimic.

Să citești că „l-am vânat luni de zile pe Robert Turcescu pe holurile Realității!” era sinistru”, a mărturisit Corina Caragea.

Frumoasa brunetă a adăugat că au existat alte multe situații în care a fost fals ”cuplată” cu cineva, fiindu-i atacată viața amoroasă.

”Apoi m-am trezit că „mi-am dorit să-l cunosc pe Virgil Ianțu”, care la fel cred că era căsătorit.

Am citit într-o revistă că sunt cuplată cu un tip în vârstă, însurat, cu doi copii, care mă aduce la castinguri și mă întreține. Iar omul era tata, iar nevasta „înșelată” era mama. E adevărat că tata e un tip tânăr și cool, nu arăta ca „tata” și putea trece ușor drept prietenul meu”, a încheiat fru,,asa prezentatoare de televiziune.

Sursa: wowbiz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.