Corneliu Stinga, primarul de la Vetrisoaia, continua dezvoltarea comunei vasluiene : „Dezvoltam lucrurile aici impreuna, la noi acasa …”- FOTO

0
198

Tânărul primar  Corneliu Stingă din comuna vasluiană Vetrisoaia, și-a depus candidatura pentru un nou mandat in fruntea administrației. Aflat la primul mandat, edilul comunei vasluiene, a reusit sa demareze și chiar sa finalizeze numeroase proiecte pentru dezvoltarea comunității . In doar 4 ani, acesta a demonstrat ca totul sta in implicare și străduința . A stimulat învățământul  prin burse școlare și le-a oferit școlarilor și preșcolarilor o masa calda care de multe ori face diferenta in multe familii . Infrastructura este intr-o continua dezvoltare și edilul Stingă promite ca nu se oprește aici, iar dacă va primi votul de încredere din partea cetățenilor, acesta se va ocupa de bunăstarea lor ca atunci când cineva trece prin comuna, sa ramana plăcut surprins :

"Dragii mei, pe 27 septembrie dumneavoastră și nimeni altcineva veți decide cine va conduce destinele comunei noastre pentru următorii patru ani.

Pas cu pas, împreună cu dumneavoastră, am făcut mai multe lucruri care să rămână pentru o Vetrișoaie dezvoltată si primitoare . Impreuna am modernizat și asfaltat drumurile, am reabilitat și dotat Căminul Cultural, am început programul „Școala pentru toți”, am modernizat aproape în toată comuna sistemul de iluminat public cu LED, am dotat primăria cu utilaje de strictă necesitate (buldoexcavator, vidanjă), am realizat – după 30 de ani de promisiuni neonorate– rețeaua de transport apă Sipot – Bumbata, am suplimentat sursa de apă și totodată, am extins rețeaua de apă în satul Vetrișoaia, am construit un teren sintetic pentru sport și un teatru de vară, am reabilitat două biserici din satul Vetrișoaia și continuăm lucrările la biserica din satul Bumbata, stadionul nostru de fotbal găzduiește deja meciuri din liga a 4-a a României, am reușit să găsim fonduri pentru a le oferi burse tuturor studenților din Vetrisoaia, iar tradiția sărbătorilor de Ziua Comunei se bucură de un succes răsunător în rândul tuturor dintre noi. Pentru că am făcut atâtea lucruri împreună, dovedind tuturor că la Vetrișoaia se poate, îmi doresc să fiti primii care afla acest lucru de la mine: am decis să candidez din nou pentru funcția de Primar al comunei Vetrișoaia! Avem de continuat multe lucruri împreună aici, la noi acasă. Și avem datoria să le arătăm tuturor, din județul Vaslui și chiar din România că la noi, la Vetrișoaia, nu numai că se poate, dar se poate mai mult!

Am rămas același Corneliu Stîngă de acum patru ani, același om de cuvânt care are și acum curajul să se uite în ochii dumneavoastră și să vă spună adevărul, chiar dacă nu întotdeauna este ușor. Însă așa sunt eu și promit să nu mă schimb, de aceea îmi place să fac administrație și nu politică.

Alaturi de mine imi doresc să am echipa mea de consilieri locali ai Partidului Național Liberal din Vetrișoaia, oameni alături de care am pregătit proiectele cu care vom veni în fața dumneavoastră. Colegii mei sunt oameni cu o experiență corectă de viață, oameni care au dovedit că ştiu ce înseamnă munca în echipă în interesul comunei noastre. Vetrișoaia are nevoie de proiecte concrete de dezvoltare și de oameni capabili să ducă la îndeplinirea dorințele tuturor celor din comuna noastră. Și am curajul să spun că oamenii din echipa mea merită votul dumneavoastră!Nu în ultimul rând vă scriu pentru a vă îndemna să mergeţi la vot pe 27 septembrie, indiferent de opţiunea politică pe care o aveţi. " este mesajul primarului Stinga

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.