Viacons Rutier pregateste la Barlad strazile pentru asfaltare – FOTO

0
40

Primarul municipiului Bârlad, av. Dumitru Boroș, informează că, de luni, 17 august 2020, au fost pregătite pentru asfaltare alte trei străzi din pachetul denumit generic „Gheorghe Emandi”. Astfel, traficul rutier va fi închis circulației, pe segmente, pe străzile Aurel Vlaicu, Ștefan Neagoe și Opanez.

Ca de fiecare dată, cetățenii municipiului care vor să tranziteze această arteră, unde se lucrează la refacerea infrastructurii și la trotuare, pe ambele sensuri de mers, sunt rugați să dea dovadă de înțelegere și să folosească rutele ocolitoare semnalizate ca atare. Momentan, traficul a fost închis pe ambele sensuri pe străzile Ștefan Neagoe și Opanez, iar pe Aurel Vlaicu se poate circula, pe infrastructură de balast. Riveranii sunt, de asemenea, rugați să nu își parcheze autoturismele pe sectoarele pe care se efectuează lucrări și să permită accesul echipelor de muncitori în zonă.

„Avem pregătite pentru asfaltare încă trei străzi din Pachetul „Emandi”. Alături de Pachetul „20 de străzi”, pe care îl vom încheia în foarte scurt timp, și acest pachet se apropie de final. În paralel, la Proiectul de Mobilitate Urbană, de 12 milioane euro, suntem acum în faza de licitație pentru proiectare iar ofertele sunt în evaluare. După cum s-a putut observa, de aproape doi ani, am schimbat radical planul de asfaltări din municipiu și ne axăm doar pe covoare asfaltice și refacerea în totalitate a infrastructurii. Nu mai suntem de mult timp de acord cu plombările, care sunt foarte costisitoare. De aceea am abordat acum 29 de străzi de-odată și tot de aceea această gândire va continua și pe viitor. Este un test pentru Bârlad dar pe care, pe bună dreptate, cetățenii îl așteptau de foarte mulți ani”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.