duminică, 12 mai, 2024

Coroana cu flori cu mesajul “M**E PSD” , depusa in fata sediului PSD Vaslui – FOTO/VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Dupa numaratoarea voturilor din Parlamentul Romaniei si anuntarea oficiala a prabusirii Guvernului Dancila, in fata sediul PSD Vaslui din municipiul Vaslui, a fost depusa o coroana cu flori cu mesajul  “ M*** PSD “ Florile sunt de coloare rosu, galben si alb, iar coroana a fost depusa la sediul PSD de un vasluian nemultumit de realizarile partidului aflat la guvernare. Oamenii trec, se opresc, citesc mesajul si pleaca razand.

Va reamintim faptul ca in urma votului de astazi a senatorilor si deputatilor, reuniti in sedinta comuna, motiunea e cenzura impotriva Guvernului Viorica Dancila a trecut cu un numar de 238 de voturi pentru. De mentionat ca reprezentantii PSD au asigurat prezenta, dar nu au votat. Trecerea motiunii este sinonima cu demiterea Guvernului Viorica Dancila.

Ce urmeaza

In aceste conditii, presedintele Klaus Iohannis va convoca consultari cu partidele politice parlamentare, urmand ca in urma discutiilor sa propuna un prim-ministru. Acesta va avea la dispozitie 10 zile pentru a-si forma cabinetul si ulterior sa ceara votul de incredere al Parlamentului.
Initiatorii motiunii de cenzura solicita votul parlamentarilor pentru demiterea Guvernului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img