duminică, 19 mai, 2024

Costin Gheorghe, declarații emoționante despre iubita lui. Ce a mărturisit despre femeia care l-a cucerit

Distribuie:

Publicat:

În exclusivitate pentru Antena Stars, Costin Gheorghe a oferit detalii emoționante despre noua lui iubită. Ce a mărturisit fratele Elenei Gheorghe despre femeia care a reușit să îi cucerească inima, dar și ce spune despre posibilitatea de a deveni tată din nou.

Costin Gheorghe iubește din nou! Fratele Elenei Gheorghe a oferit detalii emoționante despre femeia care a reușit să îi cucerească inima. Ce a mărturisit, dar și cine este noua lui iubită.

Costin Gheorghe, declarații emoționante despre iubita lui

În exclusivitate pentru emisiunea Star la mare fitză, de pe Antena Stars, Costin Gheorghe a oferit detalii despre noua lui iubită. Fratele Elenei Gheorghe a mărturisit că iubita lui este machedoancă și se cunosc de un an, însă au început o relație în urmă cu trei luni.

Costin Gheroghe este mai fericit ca niciodată alături de femeia care a reușit să îî cucerească inima. Cu atât mai mult, acesta a ținut să precizeze că noua lui parteneră este „cel mai frumos lucru” care i s-a întâmplat în ultimul timp.

„Maria cred că este cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat în ultimul timp, sincer. Și asta vorbesc, cred că în ultimii ani de zile, pe plan sentimental, pentru că de ceva ani, cred că de doi, trei ani, am fost sigur. (…) Este machedoancă. (…) Ne știm de mai mult timp, chiar vorbeam, de anul trecut, dar în urmă cu trei luni de zile s-a concretizat relația noastră. Nu știu dacă se vede la televizor, dar cred că se vede că sunt fericit”, a mărturisit Costin Gheorghe, pentru emisiunea Star la mare fitză, pe Antena Stars.

Fratele Elenei Gheorghe își dorește să devină tată din nou

Costin Gheorghe a mărturisit că își dorește să devină tată din nou, asta pentru că este de părere că un copil este cel mai frumos dar de la viață. Cu toate astea, când vine vorba de nuntă, acesta a ținut să precizeze că nu se gândește încă de pe acum la pasul cel mare.

„Este din Constanța și are și niște afaceri aici, la mare. (…) E devreme (n.r pentru nuntă). Da, mi-aș dori, cu siguranță (n.r să devină tată din nou), cred că este cel mai frumos lucru care ți se poate întâmpla, sentimentul de a fi părinte”, a adăugat fratele Elenei Gheorghe.

A stat singur o bună perioadă de timp, dar iată că soarele a răsărit și pe strada lui. Costin Gheorghe iubește din nou și se bucură din plin de orice moment, mai ales pentru că acum are și alături de cine.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img