miercuri, 27 septembrie, 2023

Cove, impresionat de cat de bine gateste mama Dianei Bart

Distribuie:

Publicat:

Secretele sarmalutelor in foi de vita, asa cum se fac la Brasov, sambata, la Click! Pofta Buna!, de la 10:30, la Prima TV

Cove nu jurizeaza, dar prezinta cooking show-ul din timpul saptamanii, de la Prima TV (Mama mea gateste mai bine), si poate pune o vorba buna. De la aceasta idee a pornit Diana Bart sa construiasca editia din 2 mai a Click! Pofta Buna!, o editie in care vrea sa arate cat de bine se gateste la Brasov, si, cel mai important lucru, cat de bine gateste mama ei.

„Sunt un bucatar talentat, dar imi lipseste practica”, s-a scuzat Cove cand Diana Bart l-a invitat sa participe la emisiune. Cu toate acestea, s-a descurcat onorabil la prepararea sarmalutelor in foi de vita, dupa o reteta chiar de la mama gazdei Click! Pofta Buna!. Invitatul a capatat curaj dupa primele aprecieri la adresa lui si s-a laudat un pic. „Cum invart eu clatitele, nu le invarte nimeni!”

In prima editie din luna mai a emisiunii, dulciurile vin, de la Andrei Tandara, bucatarul rezident. Dupa ce pregateste un pretentios avocado cu somon, chef-ul vine si cu ceva mai simplu, dar la fel de delicios, gogosi cu dulceata de afine. Tot sambata, 2 mai, de la ora 10:30, la Prima TV, aflati si cateva secrete despre cum se orneaza farfuriile cu legume in diferite forme.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img