Crima in Italia: Romanca de 39 de ani injunghiata de sotul italian, in fata celor trei copii. Primarul orasului a auzit tipatul sfasietor

0
37

Un italian de 41 de ani și-a ucis soția româncă, în vârstă de 39 de ani, înjunghiind-o cu un cuțit în zona gâtului, în fața celor trei copii ai lor. Primarul orașului în care s-a petrecut crima a auzit urletele și a dat dat alarma.

Crima s-a petrecut în orașul italian Milzano, din provincia Brescia (regiunea Lombardia), după o ceartă între cei doi soți. Conform Bresciatodey.it,  Luca Lupi (41 de ani) și-a înjunghiat soția româncă, Suzana (39 de ani), apoi a chemat carabinierii pentru a se preda.

În timp ce criminalul făcea oribilul gest – seara, în jurul orei 21.20 -, primarul localității, care este vecin cu ei și trecea cu bicicleta pe lângă casa lor, a auzit un urlet agonizant și a intrat în curte, unde l-a întâlnit pe Lupi. Acesta i-a mărturisit imediat că și-a ucis soția.

Apoi a ieșit din casă fiica lui cea mai mare, în vârsta de 15 ani: avea hainele pline de sânge, era șocată și cerea ajutor.

Luca Lupi a așteptat liniștit până la sosirea carabinierilor din Verolanuova și li s-a predat imediat.

Massimo Giustiziero, primarul orașului Milzano, a declarat: „De mai multe zile se auzeau urlete în casa familiei Lupi, devenise o obișnuință, de aceea nu am băgat în seamă când am auzit primele strigăte. Dar apoi am auzit un urlet sfâșietor: am lăsat bicicleta și m-am întors în fugă înapoi. Apoi am sunat la sunerie”.

Lupi i-a răspuns: „Am ucis-o pe Suzi”.

„M-a uimit calmul cu care mi-a spus-o. Am încercat să aflu care-i situația celor trei copii ai lor și dacă au fost chemat forțele de ordine. Lupi m-a asigurat că a chemat 112 și că copiii nu au fost agresați. Am sunat și eu la poliție, să fiu sigur”.

Într-adevăr, la secția de carabinieri din Veralonuova au sosit două apeluri, în jurul orei 21.30. Unul era de la Giustiziero, celălalt de la fiica cea mai mare a ucigașului. La doar 15 ani, aceasta și-a găsit mama întinsă pe jos, cu gâtul tăiat de tatăl criminal.

„A ieșit la puțin timp după tatăl său: avea sânge pe haine și mi-a fost teamă că era rănită. Era în stare de șoc, dar m-a asigurat ca e bine. A încercat să-și ajute mama, de aceea era murdară de sânge. N-a mai putut face nimic, deoarece mama ei avea gâtul tăiat. Am întrebat unde îi sunt surioara de 8 ani și frățiorul de 3 ani și mi-a spus ca sunt la etajul superior, făceau baie. I-am spus să-i îmbrace și să-i aducă imediat afară”.

Vecinii spun că era o familie normală, fără probleme financiare. Certurile au început cu câteva luni în urmă, când soția lui Lupi a decis să se separe de acesta.

Interogat de carabinieri, italianul a recunoscut crima, apoi s-a cufundat în liniște totală. Cei trei copii sunt în siguranță, acasă la niște apropiați ai familiei, arată ziariștii.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.