marți, 30 aprilie, 2024

Crima in localitatea Baltati din comuna Tatarani: principalul suspect, un vecin agresiv – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Eveniment tragic in seara zilei de marti, 12 noiembrie, in localitatea vasluiana Baltati,comuna Tatarani. Un barbat de 59 de ani a fost descoperit in propria locuinta, intins pe podea cu fata in jos intr-o baie de sange . Macabra descoperire a fost facuta de o vecina care a venit la casa omului pentru a-l anunta ca are nevoie maine dimineata de el la munca . Sperietura femeii a fost una puternica, aceasta l-a sunat imediat pe fratele decedatului.  Cand a sosit la fata locului acesta l-a descoperit pe fratele sau Ion Burlacu intr-o stare deja rigida cu fata in jos si intr-o baie de sange . Imediat a sunat la 112. Politistii ajunsi la fata locului au demarat o ancheta pentru a se stabili cursul exact al evenimentului.

De mentionat este faptul ca la momentul cand fratele victimei a ajuns la fata locului, se intunecase . In momentul cand a iesit din casa, un vecin al barbatului decedat care era in apropiere a strigat la acesta sa ramana in casa pentru a nu lua bataie iar .  Se presupune faptul ca vecinul si inca o persoana care l-au batut pana la moarte pe Ion Burlacu, l-au confundat pe fratele acestuia, dandu-se astfel de gol cine sunt agresori.

Ion Burlacu era cunoscut ca un cetatean sarac care isi vedea de treburile lui. Nu era agreiv si nici vreun scandalagiu .

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img