miercuri, 8 mai, 2024

Cristina Siscanu o face praf pe fosta sotie a lui Madalin Ionescu!

Distribuie:

Publicat:

Casatorita din 2011 cu Madalin Ionescu, dupa divortul acestuia de fosta sotie, Mihaela, Cristina Siscanu si-a luat in serios indatoririle de mama nu doar fata de fiica sa, Petra, ci si fata de copiii lui Madalin din casnicia anterioara, Filip si Stefania. Cristina a facut recent o marturisire neasteptata despre mama biologica a celor doi copii.

Cristina Siscanu si Madalin Ionescu traiesc de circa opt ani o poveste de dragoste ca-n filme, iar chimia dintre ei este inca vie. Lucru cu atat mai spectaculos cu cat cei doi duc o viata extrem de solicitanta, pe langa proiectele profesionale avand in grija si trei copii: Petra, fetita de doi ani a cuplului si cei doi copii din mariajul anterior al lui Madalin, cu Mihaela Ionescu.

Cristina Siscanu arunca bomba despre fosta sotie a lui Madalin Ionescu!

In acest context, Cristina Siscanu a facut pentru wowbiz.ro o marturisire cutremuratoare legat de relatia fostei sotii a lui Madalin Ionescu cu propriii sai copii, asupra carora a pierdut custodia la divortul din 2011. E vorba de Stefania, de aproape 22 de ani, si Filip, una dolescent cu nevoi speciale, in varsta de 15 ani.

'E frumoasa viata cu toti cei trei copii, Stefania, Filip si Petra. Nu este usor pentru noi insa, ca intreaga responsabilitate este pe umerii nostri. Eu si Madalin ne-am ocupat de tot, inclusiv de educarea emotionala a Stefaniei si a lui Filip. Mama lor nu s-a implicat deloc. Ii vede pe Stefania si pe Filip de cinci ori pe an poate, la mall. Aceasta este relatia dintre ei… Pentru mine este un mister, eu nu as putea sa am o astfel de legatura cu copilul meu. Nici nu mai are sens sa discutam despre acest aspect, nu mai are rost. V-am spus, se vad de patru-cinci ori pe an undeva in oras', a povestit Cristina Siscanu.

Madalin Ionescu a fost casatorit vreme de 14 ani cu Mihaela, cei doi ajungand la divort in 2011. Dupa separare, aceasta a pierdut custodia copiilor, care locuiesc cu Madalin si Cristina Siscanu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img