miercuri, 8 mai, 2024

Cristina Ștefan, despre dificultățile pe care le întâmpină după a doua naștere: “Nu este ușor”

Distribuie:

Publicat:

Soția actorului Denis Ștefan a dezvăluit cum se descurcă în postura de proaspătă mămică, după ce a adus pe lume a doua fetiță a familiei.

Cristina și Denis Ștefan  trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor, de când au devenit iar părinți. Cei doi au împreună două fetițe, pe Delia Maria (7 ani) și pe Dominique Maria (1 lună). Recent, fosta Bebelușă a povestit cum se descurcă cu doi copii, dar și ce dificultăți întâmpină după a doua naștere.

Cristina Ștefan, sfaturi de proaspătă mămică

Chiar dacă este ocupată mereu cu cele două fetițe, de care are grijă ca de ochii din cap, soția lui Denis Ștefan reușește să își facă timp și pentru cei care o urmăresc și cu care împărtășește numeroase momente importante din viața de familie.

Vedeta chiar a dezbătut alături de cei de acasă subiectul alăptatului și a încercat să le povestească celorlalte mămici cum reușește să treacă peste provocările întâmpinate după sarcină: "Le înțeleg perfect pe acele mame, nici pentru mine nu este ușor, nici acum, la a doua sarcină, când sunt mult, mult mai liniștită. Îmi doresc și fac tot posibilul, beau ceaiuri… am întrebat pediatrul ce aș putea să fac în plus pentru a fi totul cât mai ok.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img