sâmbătă, 4 mai, 2024

Cum a ajuns maica Ana din Suceava să livreze mancare la domiciliul oamenilor, în fiecare zi

Distribuie:

Publicat:

În plină pandemie de coronavirus, o bătrânică din Suceava bate drumul cu bicicleta în fiecare zi, pentru a livra brânză și lapte oamenilor și așa reușește să-și câștige existența. Nu primește prea mulți bani pentru serviciile ei, dar nu ține niciodată cont nici de vreme, nici de acest aspect. 

Fie ploaie, vânt sau soare, Maica Ana din Suceava își încarcă bicicleta cu plase pline cu lapte și brânză și le livrează oamenilor, în schimbul unui bănuț, scrie cancan.ro

 

Povestea bătrânei a fost expusă în mediul online de Cătălin Urdoi, un tânăr care a întâlnit-o personal pe Maica Ana și deși s-a oferit să o ajute, aceasta l-a refuzat și i-a mărturisit că se descurcă și că acesta este…job-ul ei, cel de a livra oamenilor produsele lactate.

„Fix acum 20 de minute mă întorceam de la o acțiune umanitară în Horodnic, alături de Alex Axel, când o zăresc pe drum pe doamna din cadru, împingând bicicleta supra-încărcată. Am oprit mașina și am întrebat-o ( insistent ) dacă o putem ajuta noi, având spațiu suficient, atât pentru dumneaei cât și pentru bicicleta încărcată :

– Mulțumesc maică, dar imediat încep să livrez.
Ei bine dragilor, toate sarsanalele erau pline de lapte și brânză ( aproximativ 70 de kg ) pe care maica Ana le vinde în fiecare zi pentru a câștiga un bănuț. Am mai insistat odată să o ajutăm… dar a zâmbit și ne-a asigurat că se descurcă singurică.
Am vrut să o strâng în brațe, am vrut să îi sărut mâinile muncite…dar m-am abținut și ne-am luat la revdere rămânând cu un gust amar…
Statule, tu ce ai făcut pentru bătrânii noștri ? Condamnați la o bătrânețe de trudă și lipsuri !
Și asta e România lui 2020 … da da, aia din Uniunea Europeană!” a scris tânărul, pe Facebook. 

Sursa: CanCan.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img