duminică, 5 mai, 2024

Cum a încercat Alexandru Ciucu să-și salveze căsnicia cu Alina Sorescu. Artista ar fi părăsit căminul conjugal în urmă cu un an

Distribuie:

Publicat:

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu divorțează după 12 ani de mariaj. După luni de zile în care s-a zvonit că relația lor a ajuns la final, artista a recunoscut public că se desparte de tatăl fiicelor ei. Creatorul de modă a încercat să își salveze căsnicia cu îndrăgita artistă, dar aceasta a intentat actele de divorț.

Mariajul Alinei Sorescu cu Alexandru Ciucu se pare că a ajuns la final, iar cei doi sunt în proces de divorț. Zvonurile referitoare la despărțirea celor doi au apărut în urmă cu câteva luni, dar Alina și Alex au preferat să fie discreți. Cu toate astea, situația a ieșit la iveală după ce creatorul de modă s-a prezentat la procesul de divorț, la Tribunalul de la Buftea.

Apropiații cuplului Alina Sorescu și Alex Ciucu au rămas surprinși de decizia celor doi de a divorța. Totodată, artista a mărturisit public că se desparte de creatorul de modă, subliniind că își va proteja fetițele. Alexandru Ciucu a depus o cerere președințială, cerând ca fetițele să locuiască la el până la pronunțarea divorțului de artistă.

Alexandru Ciucu a încercat să-și salveze căsnicia cu Alina Sorescu

Divorțul dintre Alina Sorescu și Alex Ciucu i-a surprins pe cei apropiați cuplului. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, după 12 ani de căsnicie. Artista și designerul Casei Regale din România nu mai locuiesc împreună de un an, iar Alina Sorescu a părăsit căminul conjugal. Potrivit Fanatik, cei doi soți nu au ajuns la o înțelegere, pentru a se despărți amiabil la notar. Cântăreața a plecat din domiciliul conjugal în urmă cu un an, iar în tot acest timp, Alexandru Ciucu a încercat să își salveze căsnicia. Cu toate astea, designerul nu a reușit să o convingă pe Alina să nu deschidă acțiunea de divorț.

Alexandru Ciucu a încercat să o împace pe soția lui și de aceea. La început, designerul a negat informațiile apărute privind despărțirea lor. Un an de zile s-a chinuit să o convingă pe Alina să nu depună actele de divorț. Alexandru a crezut tot timpul că va reuși să o facă să-l ierte. I-a propus tot felul de sume cu multe zero-uri, dar artista a fost de neînduplecat. Au fost lucruri peste care Alina nu a putut să treacă. Nu le-a putut trece cu vederea. Pur și simplu pentru ea a fost dureros și nu mai era fericită lângă soțul ei', a mărturisit un apropiat al cuplului, pentru sursa citată.

Alexandru Ciucu i-a intentat proces Alinei Sorescu

Anul trecut, creatorul de modă a fost surprins în compania unei femei misterioase, iar tabloidele au scris că motivul despărțirii ar fi infidelitatea. Chiar și așa, niciunul dintre ei nu a confirmat acest subiect.

Alexandru Ciucu a cerut o ordonanță președințială împotriva Alinei Sorescu, deoarece nu se înțeleg în privința programului de vizitare al fetițelor. Marți, 3 aprilie, designerul s-a prezentat la Judecătoria Buftea cu avocatul său, dar Alina Sorescu a lipsit.

Alina Sorescu a confirmat despărțirea de Alexandru Ciucu

Până acum, Alina Sorescu a preferat să stea departe de scandaluri și a fost extrem de discretă cu viața ei personală. Ulterior, artista a recunoscut divorțul de Alexandru Ciucu printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare. Vedeta a spus că designerul a cerut ca fetițele să locuiască cu el în vila pe care au construit-o în Pipera.

„Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret. Cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare. La începutul anului am introdus acțiunea de divorț. Iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el. Până la soluționarea în instanță a procesului, a scris Alina Sorescu pe Instagram.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img