luni, 6 mai, 2024

Cum a reacționat Jorge când a aflat că soția lui e cu 10 ani mai mare și că e milionară: „Ne certam din cauza vârstei, nu din cauza banilor”

Distribuie:

Publicat:

orge a dezvăluit abia acum, după aproape un deceniu de căsnicie, cum a reacționat când a aflat că soția lui, Ramona, e cu 10 ani mai mare decât el. Deși formează un cuplu închegat și solid, artistul a recunoscut că, la început, se certau din cauza diferenței de vârstă. Iată cum a început frumoasa lor poveste de iubire! Cântărețul era însurat cu Alina Laufer când a văzut-o prima dată.

Jorge a dezvăluit cum a reacționat când a aflat că soția lui, Ramona, e cu 10 ani mai mare decât el. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu aproape un deceniu, mai exact în 2013. Aceștia au împreună un băiețel. Cântărețul, pe numele lui real George Papagheorghe, este tatăl a trei copii: Karina, David și Ilinca. Cea dintâi e fiica artistului din căsnicia cu Alina Laufer, David e fiul lui cu actuala parteneră, iar Ilinca e fetița soției lui dintr-o relație anterioară.

Recent, Jorge a fost invitat în cadrul podcastului găzduit de Cătălin Măruță pe YouTube. Printre altele, artistul a vorbit și despre viața lui amoroasă. A povestit cum a cunoscut-o pe Ramona Prodea, menționând că au fost înainte de toate colegi. Prima dată s-au văzut atunci când el era însurat cu Alina Laufer, iar, după divorț, el și Ramona au devenit din prieteni iubiți.

Cum a reacționat Jorge când a aflat că soția lui, Ramona, e cu 10 ani mai mare și că are un job extrem de bine plătit

Potrivit spuselor lui Jorge, el și soția lui, Ramona, s-au cunoscut la teatru. Atunci, ea venise la repeteție, deoarece fiica ei, Ilinca, juca în piesa Romeo și Julieta pentru copii. La acea vreme, niciunul dintre ei nu se gândea că vor avea o relație.

„Ea m-a cunoscut pe mine la teatru, ea a venit la repetiție pentru că Ilinca (n.r. fata ei dintr-o relație anterioară), juca și ea la Romeo și Julieta pentru copii. Ea era acolo de fiecare dată când noi repetam, Ramona. Dar noi nu aveam nicio treabă, nu ne gândeam că o să ajungem la asta. Noi și când ne-am întâlnit ne-a făcut cunoștință o prietenă comună.

Ea nu a fost măritată niciodată și nu era în nicio relație atunci. Noi ne-am întâlnit la masă și vorbeam despre un deal, că eu trebuia să îi fac eu niște flori, adică asta a fost. Nu știu ce s-a întâmplat la masă, a fost o chestie de…am stat cu sufletul la gură, eu mă pierdusem. Da, atunci eram căsătorit.

Apoi, după nu știu cât timp iar ne-am văzut, eu lucram într-un bussines. (…) Abia atunci a cunoscut-o și Alina pe Ramona, când făceam afacerile, făceam și întâlnirile. (…) Apoi eu eram fericit că eram singur. Eu nu mai voiam relație, eu am zis că nu mă însor niciodată.

Ea m-a ajutat atunci pentru că eu nu mai aveam acces la nimic, la firma mea, la conturile mele, și ea m-a ajutat atunci să trec de hopul ăsta până când eu mi-am făcut altă firmă, mi-am încasat pe firma mea. Se zicea atunci că mi-a luat mașină ea, că m-am dus după bani, dar asta s-a întâmplat. Am făcut un leasing pe firma ei ca să am cu ce să mă mișc și plăteam. Divorțul meu a însemnat blocaj financiar, dar eu aveam proiecte pe TV. Eu am plâns 2 luni în casă, nu mai aveam niciun ban, nu mai aveam nimic. Singurii bani de care dispuneam erau într-un cont pe care mi-l lăsase tata, erau 2.000 de dolari', a povestit Jorge în podcastul „La Măruță'.

Jorge, despre momentul în care s-a mutat cu soția lui: „Ea era obișnuită singură'

După ce a divorțat, Jorge a început să se apropie din ce în ce mai mult de Ramona. La început, acesta se visa bărbat singur și liber și nu credea că se va ma însura vredoată. În ciuda gândurilor lui, după un an și trei luni de când a divorțat de Alina Laufer, cântărețul a cerut-o de soție pe actuala lui nevastă. Asta s-a întâmplat în aprilie 2013. Deși au făcut nunta în august, abia în decembrie au decis să locuiască împreună.

„Ea era obișnuită singură, a crescut-o pe Ilinca singură până la 8 ani. Era deja autonomă când am venit eu în viața ei. Brusc era cineva în casă, un bărbat și lucrurile au fost 80% benefic și 20% s-a reglat totul pe parcurs', a explicat el.

Fire deschisă, Jorge a recunoscut că, de-a lungul relației, el și Ramona Prodea au întâmpinat diferite „piedici'. Au existat multe certuri, dar, din fericire, s-au împăcat mereu rapid. Timpul i-a ajutat să se cunoască mai bine și să-și dea seama că sunt făcuți unul pentru celălalt.

„Ne certam și ne tot împăcam din cauza vârstei'

Cât despre certurile de cuplu de la început, acesta a dezvăluit că multe erau din cauza vârstei. Ea e mai mare cu 10 ani decât solistul, lucru pe care el nu l-a știut de la început. Din fericire, acum au trecut peste toate obstacolele și formează o familie fericită.

„Viața mea nu ar fi fost mai proastă dacă nu eram cu Ramona. Când sunt doi oameni care o duc bine și câștigă bine, normal că îți permiți și alte lucruri. Dacă amândoi câștigă bine, e normal să faci chestii împreună, să călătorești mai mult, să investești.

(…) Eu am avut chestii, dar nu din cauza banilor, din cauza diferenței de vârstă. Eu când am aflat că ea e cu 10 ani mai mare decât mine, eu am făcut 3 pași în spate. Ea nu mi-a zis mie luni de zile câți ani are. Ea avea un număr la mașină, 76 sau 78 nu știu cât și eu aveam 82. Și eu am presupus că e mai mare decât mine cu 4 ani. Am zis că asta nu contează. Eu aveam anul meu de naștere la mașină și am zis că așa are și ea.

Am văzut apoi buletinul ei, și când am văzut că e în 72…eu nu am întrebat-o. Noi la început nu aveam treabă unul cu altul. Ăla a fost momentul în care am conștientizat că e cu 10 ani mai mare decât bine. Asta după divorț. Când am văzut asta, am zis că eu nu vreau, că eu vreau să golănesc, să fiu liber. Mă chemau atunci la emisiunea Burlacul, aveam și Te cunosc de undeva! Eu aveam viața mea, mă distram, câștigam bine. Atunci ne certam și ne tot împăcam din cauza vârstei, nu din cauza banilor', a conchis cântărețul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img