Cum a reactionat Simina de la Puterea dragostei, dupa ce Jador a fost batut intr-un club din Mamaia: „Este ziua…”

0
129

Ce a scris Simina de la Puterea Dragostei pe rețelele de socializare, după ce Jador a fost bătut.

 

Simina si Jador au trăit una dintre cele mai intense povești de iubire în casa Puterea dragostei, poveste care s-a încheiat cu lacrimi după ce artistul a părăsit competiția. Iar dacă bruneta și-a regăsit liniștea în brațele unui alt concurent, Alex Zănoagă, nu putem spune același lucru despre Jador, care încă își caută jumătatea, dar fără succes.

Ce a scris Simina pe Internet după ce Jador a fost bătut la Mamaia 

Simina s-a îndrăgostit de Alex Zanoagă, cu care este în prezent căsătorită și căruia i-a dăruit un copil, pe Dominic. Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată și așteaptă cu nerăbdare un alt eveniment important în familia lor, botezul micuțului lor.

În urmă cu o zi, Jador a fost bătut în fața unui club din Mamaia, alături de Mario Fresh, care se afla cu el în momentul incidentului. Se pare, însă, că pe Simina nu a afectat-o deloc cele întâmplate cu fostul său iubit și nici nu a vorbit despre asta, dar a postat pe rețelele de socializare un mesaj imediat după ce s-a aflat de scandalul momentului, mesaj care nu are însă legătură cu cele întâmplate, ci cu dieta pe care o ține pentru a reveni la formele pe care le avea înainte să nască. 

În ziua in care s-a aflat ca Jador a fost bătut in club, fosta concurentă de la Puterea dragostei se rasfăța cu un burger și cartofi prajiti, iar mesajul pe care l-a scris în dreptul unei fotografii este următorul:

''Astăzi este ziua mea liberă și pot să mănânc orice, chiar și desertul ăsta super gustos'', a scrisSimina.

sursa: wowbiz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.