sâmbătă, 4 mai, 2024

Cum a reusit Sabina Iosub sa slabeasca 35 kg

Distribuie:

Publicat:

Sabina Iosub este una dintre vedetele principale ale postului Antena 3. Si, pentru ca imaginea conteaza, mai ales atunci cand apari pe sticla, prezentatoarea de televiziune a simtit, la un moment dat, ca trebuie sa faca o schimbare la nivelul aspectului fizic.

De ani buni, Sabina Iosub se lupta cu greutatea in plus, urmand diverse diete si tratamente, dar rezultatele erau prea putin vizibile ori pe aveau efect pe termen prea scurt. Si atunci cum a reusit sa slabeasca 35 de kilograme?

„O sa incep prin a spune ca sunt Sabina si nu mai sunt obeza. A fost un soc momentul in care am realizat ca am ajuns acolo. Nu am fost genul de om care sa manance vreodata cu nemiluita sau care sa se gandeasca la mancare sau care sa nu faca sport. Dimpotriva, cam toata viata mea am facut mult sport. Am alergat, am inotat, am mers cu bicicleta, schiez, merg pe patine. Incerc sa fac tot felul de lucruri. Nu am stiut eu, insa, despre mine si nu au stiut nici ai mei faptul ca eu aveam un mic defect, sa spunem asa. Din nastere, aveam un stomac urias despre care nu am stiut niciodata. Cu alte cuvinte, cam toata partea superioara a corpului meu era de fapt stomacul", a marturisit Sabina Iosub in cadrului unui interviu din luna martie acordat emisiunii „Sinteza zilei cu Mihai Gadea”, potrivit okmagazine.ro.

"Am tinut toate curele posibile de la infometat la mancat doar fructe, doar legume, doar carne. Am avut la un moment dat o cura in care o saptamana am mancat numai si numai carne. Sigur ca s-a miscat un pic organismul atunci, dar nu a fost suficient", a recunoscut ea.

Dupa numeroase cure de slabire, Sabina Iosub a intalnit un medic nutritionist care i-a schimbat viata. „Am intalnit-o pe Luiza Pirvu, o nutritionista care a stat luni de zile si a observat ca nu se misca nimic in sensul scaderii greutatii, si atunci impreuna ne-am gandit ca ar putea sa fie o alta problema. Ea a fost cea care m-a indreptat spre un medic renumit – dr. Copaescu. Doctorul Copaescu m-a privit in ochi si mi-a spus: „Tu ai suferit de foame toata viata ta”.

"Aveam un stomac urias si, eu mancand foarte putin, niciodata mancarea din stomacul meu nu ajungea in partea superioara, acolo unde sunt senzorii de saturatie, cei care dau comanda astfel incat corpul sa porneasca digestia si sa functioneze normal. Corpul meu nu a stiu ce sa faca si acumula orice mancam. Mancam o frunza, cum se spune, si ea se regasea a doua zi pe cantar. Multi s-au gandit ca poate am probleme cu tiroida, am verificat-o cred in fiecare an”.

Astfel, Sabina Iosub a fost nevoita sa suporte o interventie chirurgicala grea: gastric sleeve. "Operatia pe care am facut-o nu e una usoara. Practic, se taie ceva din tine. Am avut extrem de multa incredere in echipa medicala".

Pe langa interventia chirurgicala, vedeta Antenei 3 a urmat o dieta echilibrata, in paralel cu un tratament corporal cu masaje care sa ajute corpul sa slabeasca armonios.

Acum, Sabina Iosub se bucura de o viata noua, reusind sa mentina o dieta echilibrata, sanatoasa, in ciuda faptului ca isi face toate poftele. "Eu de un an si jumatate stiu ce inseamna o viata normala, linistita, echilibrata, in care sa poti manca si o bucata de ciocolata", a mai spus ea pentru Antena 3.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img